Od njezina predstavljanja 1996. godine, kolekcija ACQUA DI GIÒ dočarava esenciju vode i njezinu povezanost s muževnošću koja nadilazi trendove i modu. Ove godine, Giorgio Armani istražuje novu dimenziju muževnosti intenzivnim i uzbudljivim mirisom: ACQUA DI GIÒ PROFONDO

Klasična aluzija na modernu muževnost inspirirana najdražim Armanijevim otokom Pantelleria u blizini Sicilije, ACQUA DI GIÒ slavi izraz muškarčeva senzualnog saveza s prirodom te oslobađa njegovu unutarnju snagu i slobodu. U novom poglavlju kolekcije ACQUA DI GIÒ legendarni je miris doživio preobražaj i vratio se svojim korijenima: moru. Daleko od plićaka, ACQUA DI GIÒ PROFONDO predstavlja novi intenzitet plavetnila. Miris koji evocira slobodu, osjetilnost, prirodu, senzualnost. 

OSVJEŽENJE DUBOKOG ZARONA

Baš kao i skokom u duboko plavetnilo, osjetila se bude zahvaljujući esencijama zelene mandarine i bergamota, dok morsku, gotovo ledeno plavu nijansu parfema daju note kalona i ozona. Podizanjem kisika na površinu, aromatični se apsoluti ružmarina, lavande, čempresa i tršlje spajaju u samom srcu ovog mirisa. Odajući muževan karakter dubine i intenziteta, osnovne note drvenastog pačulija i očaravajućeg mošusa napokon se stapaju sa slanim naglaskom mineralne jantarne note. Glavni kreator parfema Alberto Morillas, koji je stvorio sva mirisna poglavlja kolekcije ACQUA DI GIÒ, osmislio je i miris ACQUA DI GIÒ PROFONDO. 

MORSKE DUBINE U BOČICI

Prirodna senzualnost mirisa ACQUA DI GIÒ PROFONDO sadržana je u prepoznatljivoj bočici od matiranog stakla kolekcije ACQUA DI GIÒ, a otkriva je elegantna, gotovo neprozirna mornarsko plava koja utjelovljuje morske dubine u njoj skrivene. Predstavljen u luksuznoj i dragocjenoj bočici od ponderiranog stakla, intenzivna nijansa mirisa oda je kultnoj boji marke Giorgio Armani. Metalni ovratnik, koji reflektira svjetlost kao kontrastintenzitetu misterioznih dubina skrivenih u bočici, istovremeno objedinjuje bočicu ukrašenu legendarnim logotipom satensko srebrne boje i čep metalik mornarsko plave s ugraviranim monogramom marke Giorgio Armani.

 

Flash!

Pačuli iz Gvatemale i zelena mandarina iz Brazila, spojeni u mirisu ACQUA DI GIÒ PROFONDO, pridonose društvenoj odgovornosti u sklopu programa marke Giorgio Armani pod nazivom „Solidarna nabava”. Cilj je ovog programa osiguranje etičkog načina nabave ključnih sastojaka i doprinos ekonomskom razvoju lokalnih poljoprivrednih zajednica, što je u skladu s načelima obraćanja pozornosti na detalje, biranja prirodnih materijala i poštivanja prirode marke Giorgio Armani.

Imamo iznenađenje za vas! Na našem Instagram profilu možete osvojiti ovaj genijalni miris za nekog od vama bliskog muškarca u svom životu! Kliknite ovdje