Francuska kozmetička kuća NovExpert i njezin osnivač i vizionar Cyrille Telinge u Ro.Ra. Natura Edu centru predstavili su novog člana linije s hijaluronskom kiselinom: Repulp gel i starog člana Lip´up booster za usnice

…svaki dan epidermis kože gubi visokovrijednu supstancu – hijaluronsku kiselinu (HA). Životni vijek HA u epidermisu je samo 24 sata. Starenjem, koža više ne može nadomjestiti svakodnevni gubitak HA. To znači da sa 60 godina imamo 50 % HA manje a u 75-oj godini samo 25 % HA nam ostaje! Lice gubi punoću, koža postaje tanja i znanost je dala konačni dokaz. Opuštena koža lica na kraju dana uzrokovana je gubitkom hijaluronske kiseline, a ne stresom…

Hijaluronska kiselina koja se nalazi u svim slojevima naše kože, zaslužna je i za punašna lica beba, nalazimo je u hijaluronskim filerima … ali kako da takav izgled postignemo bez injekcija?

Rješenje je jednostavno: REPULP GEL s visokim sadržajem HA različitih veličina molekula! 

Trebalo je 396 pokušaja formuliranja proizvoda da se konačno postigne svilenkasta tekstura s baršunastim glatkim osjećajem namijenjena za normalnu do masnu kožu. 

Repulp gel popunjava bore i zaglađuje lice te intenzivno hidratizira kožu učinkovitim djelovanjem novaxylina, HA, ekstrakta zelene i crvene alge, ekstrakta sjemenki jabuke, commiphore, nara, zelenog čaja i brokule, polisaharide, suncokretovo ulje, shea  maslac, aloe veru.

LIP`UP BOOSTER S HIJALURONSKOM KISELINOM ZA USNICE

Kao ostatak lica i tijela usnice su također podložne promjenama i starenju tijekom godina i anti aging njega je neophodna. One gube punoću, hidrataciju, boju i konture te se smanjuju. 

Zato je osmislio idealnu 7 u 1 njegu za usnice, a rezultati su vidljivi odmah nakon prve aplikacije jer djeluje TRENUTNO I DUGOROČNO.

NovExpert se u novom boosteru za usnice pozabavio sa 7 pokazatelja starenja usnica: bore, smanjeni volumen, promjena oblika, boja koja blijedi, manjak hidratacije i oštećenja

Jedan od glavnih aktivnih sastojaka u Lip `upu je biljka Muira puama koju smatraju i ˝prirodnom Viagrom˝, a djeluje na volumen na način da potiče prokrvljenost. Hijaluronska kiselina koja je fragmentirana djeluje na bore i hidrataciju, shea maslac njeguje dok antioksidansi djeluju na slobodne štetne radikale.