Nakon što je Jeremy Allen White na dodjeli nagrada Golden Globes osvojio nagradu za svoju ulogu u seriji “The Bear”, dolaze još jedne super vijesti za sve obožavatelje serije. 

Nakon dugo vremena, a u moru dobrih serija, ova serija je pomela kritike i publiku podjednako, a ovdje možete pročitati zašto mislimo da je jedna od najboljih ili čak i najbolja koju smo pogledali posljednjih godina.

The Bear

Cijela glumačka postava nominirana je za nagradu Screen Actors Guild Awards za izvanrednu izvedbu ansambla u humorističnoj seriji, a kako sezona dodjela nagrada bude odmicala, omiljena kulinarska serija sigurno će zaraditi više priznanja. Glumci i ekipa serije su na Television Critics Association press turneji otkrili što se sprema u drugoj sezoni: “Oni (likovi) misle da počinju sa zdravog mjesta, ali restoran, kao i mnogi drugi poslovi, samo stvara iste probleme”, kazao je kreator serije Christopher Storer o likovima koji pokreću novi restoran “The Bear”. Storer je također otkrio da je scenarij druge sezone gotov te da uskoro kreće snimanje.

Otkrili su da će druga sezona imati deset, umjesto dosadašnjih osam epizoda i da će premijera biti u rano ljeto. Kako stvari za sada stoje, postava ostaje ista: Jeremy Allen White, Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Edwin Lee Gibson i Matty Matheson reprizirat će svoje uloge. Serija će se prikazivati na HULU-u.

Fotografije: stillovi iz serije