Nova kolekcija brenda Etna Maar donosi tople tkanine, pletivo, umjetnu kožu i krzno.

„Međuvrijeme je ono vrijeme koje se događa, a mi ga ne doživljavamo kao cjelinu. No, to je vrijeme kada se rađaju ideje, nastaju najvažnije odluke, čine prvi koraci. To je vrijeme između vremena. Tako je i ova kolekcija, nastala u vremenu između nekih životnih odluka, obiteljskih događanja, poslovnih putovanja, zapravo priča o jednoj ideji koja se materijalizirala baš u tom međuvremenu.“, opisuje dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik svoju novu kolekciju.

Modna marka Etna Maar koju Andrijana Subotić Pjajčik dizajnira već dugi niz godina zauzela je posebno mjesto na hrvatskoj modnoj sceni i omiljena je među ženama koje odijevanjem žele jasno pokazati svoj stav i naglasiti osobnost. Ove sezone Etna Maar nudi kreacije nastale ‘u međuvremenu’ i u svakom komadu odjeće očitava se Andrijanina umjetnička snaga nadopunjena životnom svakodnevicom. Komadi su istovremeno ‘pomaknuti’  i nosivi, nesvakidašnji i obični, a to je karakteristično za cijeli Andrijanin opus.

Tople deblje tkanine, pletivo, umjetna koža i krzno – materijali su koji prevladavaju kolekcijom, a izbor odjeće je odličan pa se doista teško odlučiti koje hlače, suknje, tunike, veste, haljine, jakne ili kapute odabrati.

Nova kolekcija očekuje vas u zagrebačkoj trgovini Etna Maar u Ilici 82 i na web shopu  www.etnamaar.com

Fotografije i produkcija: Klodier