Urban Decay izbacio je liniju koja slavi život, dobro raspoloženje i pozitivu jer sjaj i šljokice su upravo to! I to u vrijeme kada nam je pozitive u danu svakako dobrodošlo, makar ju sami naslikali na licu

Zvijezda kolekcije je definitivno paleta sjenila za oči Stoned Vibes. Odvažite se i isprobajte 12 potpuno novih sjenila veganske formule obogaćene pravim turmalinom za naglašavanje izgleda. Ova odvažna sjenila za oči sa sjajem dragog kamenja će podignuti svaki look ali i raspoloženje. Budite kreativni i maksimalno naglasite izgled očiju kombinirajući četiri zemljane mat nijanse uz osam sjajnih nijansi. Postignite zavidan sjaj pomoću iznimno kremaste, baršunaste teksture i njezine blistave boje. Naglasite raspoloženje nijansom Ojo, višedimenzionalnom sjajno plavom bojom ili isprobajte nijansu Opal Aura s reflektirajućim efektom prelijevanja. 

Paleta sjenila, 400 kn

Paleta sjenila za oči Stoned Vibes dostupna je na Douglas.hr, a krajem rujna će biti dostupna u Müller parfumerijama na lokacijama Trg Josipa bana Jelačića, Arena Centar, Joker Split, Korzo Rijeka i  Supernova Zadar.

Zavidan sjaj na licu

Jedna univerzalna nijansa za ozbiljan sjaj na vašem licu – Stoned Vibes Highlighter podiže svaki look na novu razinu. Nova formula obogaćena je turmalinom koji čini teksturu highlightera kremastom i baršunastom te omogućava jednostavnu aplikaciju.

Highlighter, 289 kn

Nesvakidašnji, 3D kristalni oblik novog highlightera nanesite na vrh jagodica, lice i dekolte, za instant dobru energiju. Stoned Vibes Highlighter bit će dostupan krajem rujna ekskluzivno na Douglas.hr.

Dobre vibracije 24/7

Budite magnet za dobru energiju uz  Stoned Vibes 24/7 olovke za oči. Kultna i višestruko nagrađivana olovka za oči je kremasta i vodootporna, a sada dolazi u 4 nove metalik nijanse.

Podignite svoj makeup look na novu razinu uz bilo koju od 4 nijanse inspirirane dragim kamenjem. Olovke su formulirane s 50% hidratizirajućim sastojcima, za dugotrajan, kremast i ugodan osjećaj na očima.