Samo dva mjeseca nakon otvaranja prve lokacije, “Kao nekad” je proširio svoje poslovanje, pa su sada namirnice domaćih proizvođača i OPG-ova dostupne i putem “Kao nekad” webshopa, ali i u novoj trgovini na Jarunu

Glas o “Kao nekad” trgovini na zagrebačkoj Trešnjevci proširio se vrlo brzo i prevazišao interes ne samo tog, već i susjednih kvartova. “Nakon brojnih upita kupaca na FacebookuInstagramu o mogućnosti dostave proizvoda, odlučili smo otvoriti web trgovinu s asortimanom najboljih domaćih namirnica. Sada se cijeli “Kao nekad” asortiman može  naručiti i online putem, te stiže na kućni prag u terminu koji sami odaberete. Htjeli smo zadržati kontrolu nad brzinom i pouzdanosti dostave, stoga se ona odvija putem naše vlastite dostavne službe, koja je trenutno dostupna samo za područje Zagreba.” 

kao nekad dućan jarun opg

Otvorenje nove prodavaonice Kao nekad na Jarunu

Ogroman interes domaćih proizvođača i OPG-ova za suradnju i svakodnevno uvođenje novih proizvoda u njihov asortiman, dali su im dodatan vjetar u leđa da otvore i drugu poslovnicu Kao nekad na Jarunu, na adresi Pakoštanska 19. Nova lokacija prostire se na sto metara kvadratnih, u predivnom moderno-rustikalnom interijeru. Drveni namještaj, puno zelenila i detalja, poput pletenih košara, alata i starog namještaja, stvara domaći ugođaj i ugodan ambijent za kupnju u jednoj od najljepših trgovina hranom u Zagrebu. 

kao nekad dućan jarun opg

Ponuda u Kao nekad

Kao nekad okuplja širok raspon namirnica domaćeg porijekla i tako pruža podršku hrvatskim proizvođačima. Primaran fokus im je na proizvodima malih domaćih proizvođača i OPG-ova, a dio ponude čine i dobro poznati domaći brendovi. U prva dva mjeseca poslovanja uspjeli su realizirati više od 200 suradnji s malim proizvođačima iz cijele Hrvatske, čiji su proizvodi sada dostupni zagrepčanima na njihovim policama i web shopu.

kao nekad dućan jarun opg

Kontinuirano rade na širenju asortimana, tako da gotovo svakodnevno ostvaruju nove suradnje i uvode novitete. Iz ponude izdvajaju nagrađivana Ipša maslinova ulja, vrhunske Taman čokolade, vina iz vinarija Bolfan i Šoškić, zdrave grickalice Nutri Kulti, istarske sireve Vesna Loborika, kao i mljekare Latus i  Marina, te bogatu ponudu sireva i suhomesnatih proizvoda od mnogih hrvatskih proizvođača. 

kao nekad dućan jarun opg

Istražite njihovu ponudu putem novog web shopa ili ih posjetite.