Sjećate li se kultne sive mini haljine koju je Carrie Bradshow nosila u drugoj sezoni serije “Seks i grad”? Pa, kako je serija sada dostupna i na Netflixu, brojni obožavatelji omiljenih njujorških djevojaka ponovno gledaju sve sezone – i mala siva haljina opet je u fokusu.

Samim time, na društvenim mrežama pokrenut je trend rekreiranja poznatog looka, a za isti vam je doslovno potrebna samo siva haljina. Naravno, ovom kombinacijom možete se i poigrati te izabrati sive haljine drukčijeg dizajna. Od midi modela, pa sve do asimetričnih varijanti, za koju god se haljinu odlučili, nećete pogriješiti.

Siva boja izuzetno je zahvalna za kombiniranje jer se slaže doslovno sa svime. Tako, kad govorimo o dnevnim outfitima, možete birati omiljene tenisice i praktične torbe te midi modele. Glasamo za popularne rebraste inačice koje su ujedno i jako udobne. No za sve one koji vole klasiku i eleganciju, odaberite modele od finijih materijala i upotpunite ih remenom kako biste naglasili siluetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nineties Anxiety (@90sanxiety)

Nadalje, što se tiče izlazaka, mini modeli su kao stvoreni za kombiniranje s visokim potpeticama, a slobodno birajte i nešto upečatljivije modne dodatke. Efektne ring naušnice koje evociraju Y2K estetiku ili pak šljokičaste torbe savršen su odabir. Isto tako, još uvijek se možete odlučiti i iza primjerice crne kaubojke te na taj način cijelu kombinaciju isfurati na drukčiji, zanimljiv način.

Stoga, kako bismo vam olakšali shopping, u nastavku potražite nekoliko različitih modela sivih haljina!

Zara (59,95 eura)
Zara (25,95 eura)
The Attivo (890 eura)
Loewe (750 eura)
Mango (173 eura)
Alaïa (3.200 eura)
Massimo Dutti (89,95 eura)
Mango (39,99 eura)
Reserved (32,99 eura)
Reserved (29,99 eura)
Reserved (29,99 eura)
Bershka (22,99 eura)
Zara (12,95 eura)

Foto: Instagram/@virginiaperni, Zara, Mango, Bershka, Reserved, Mytheresa