Popularna zagrebačka pekarnica Noel Bread and Deli predstavila je nekoliko novih slanih i slatkih pastry proizvoda kako bi proslavila dolazak proljeća i nove sezone.

Proljeće je službeno stiglo ovog tjedna, donoseći nam veselje zbog lijepog vremena, buđenja prirode i povratka omiljenih aktivnosti, poput odlaska na brunch na otvorenom. Noel Bread and Deli, poznata zagrebačka craft pekarnica tako je odlučila osvježiti svoju ponudu s nekoliko novih delikatesnih poslastica.

S obzirom na nadolazeći Uskrs i planiranje svečanih blagdanskih jelovnika, glavna atrakcija među novitetima proljetne sezone je pinca ili sirnica, tradicionalni uskršnji kruh. No, Noel B&D odlučio je na ovo tradicionalno jelo staviti vlastiti potpis, pa tako donosi pincu s posebnim dodacima – homemade džemom od naranče i prirodnim kvascem, obogaćenim rumom, vanilijom i maslacem.

Osim pince, u ponudi su sočna babka i klasična makovnjača, idealni deserti za blagdanski stol.

Jedan od osvježavajućih slatkih izbora je i lemon pound cake s kremom od yuzua i bijele čokolade, džemom od crvenog ribiza i mentom, savršen za prve proljetne dane. Za ljubitelje slatkih delicija, ovaj kolač pruža neodoljivu kombinaciju okusa i tekstura.

Kroasan se u toplim mjesecima nudi u slanoj verziji s kvalitetnom šunkom, sirom i namazom od hrena. Lagane teksture, ali bogatog okusa, idealan je izbor za proljetni ručak na otvorenom. Noel B&D je posvetio pažnju njegovoj pripremi kako bi bio savršeno hrskav izvana, a sočan i prozračan iznutra, koristeći visokokvalitetni maslac iz domovine kroasana – Francuske.

Ponuda slanih zalogaja uključuje i dva nova sendviča. Sendvič s hummusom, namazan aromatičnim raženim kruhom, obogaćen je pickled mrkvom i krastavcima, idealan za vegetarijance i zdrav način života, dok je za ljubitelje mesa tu foccacia s toskanskom salamom, sirom i namazom.

Svi nabrojani proizvodi dostupni su na zagrebačkim prodajnim mjestima Popa Dukljanina 1 i Masarykova 23, kao i putem Wolt dostave.

 

Foto: Danko Šimunović