Sastojci kojima se pridaju „čarobna“ svojstva u borbi protiv bora nerijetko pune stupce članaka u beauty rubrikama, a nisu prošli neopaženo ni na profilu vaše omiljene influencerice.

Sigurno su vam već dobro poznati bestselleri koji pomažu ublažiti izgled bora i spriječiti nastajanje novih, kao i hvaljena hijaluronska kiselina koja pomaže koži da zadrži vlagu i izgleda blistavo, zavodljivo i mladoliko. Međutim, što ako vašu anti age brigu uopće ne predstavljaju bore, već pad tonusa?

Obratili smo se stručnjacima, i svi redom slažu se da jedan sastojak iskače iz prosjeka. Ako već niste čuli za bakuchiol, kojeg također nazivaju „lifting iz bočice“, pravo je vrijeme da ga uvrstite u svoju dnevnu rutinu.

Prirodno zatezanje kože lica može biti vaš odgovor na obješenu kožu

Genetika ne funkcionira podjednako kod svih žena. Neke žene imaju zavidan tonus lica, ali s više bora, koje im se kreću stvarati već u mlađim danima. Druge i u pedesetima nemaju jače izražene bore, ali im je zato tonus lica ozbiljno narušen. Žene koje pripadaju drugoj skupini uvijek zanima odgovor na jedno pitanje – može li se tonus lica zaista „popraviti“ uz pomoć kozmetičkih preparata i postoji li takva stvar kao što je lifting iz bočice?

Kozmetički preparati najnovije generacije mogu riješiti baš svaki problem ženskog lica. Jedan od skrivenih dragulja za kojim su većpoludjele žene iz svih krajeva svijeta fokusiran je upravo na pad tonusa i jamči vidljive rezultate, a dolazi iz legendarne kuće NIVEA.

NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum, koji sadrži bakuchiol, sastojak koji je jednako moćan za lifting kao što je retinol u borbi protiv bora, naše je otkriće ove jeseni, a NIVEA Cellular Expert Lift dnevna krema i NIVEA Cellular Expert Lift noćna krema, također obogaćene bakuchiolom, potpuno su nas oborile s nogu. Nije čudo što su se sve beauty influencerice na društvenim mrežama raspričale o toj liniji!

Kolegice koje pod pauzom izvode jogu za lice bile su odličan poligon za testiranje. Rezultat nije izostao, a kolegice su vidljivo učvrstile kožu lica i smanjile podbradak (savjet redakcije: joga za lice + NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum = vrhunski rezultati).

Zašto svi spominju upravo bakuchiol?

Još niste čuli za bakuchiol, a smatrate se velikim znalcem kad je kozmetika u pitanju? Ne brinite, riječ je o novom, ali provjerenom sastojku koji je već dobio titulu novog retinola, a mi smo tu kako biste saznali sve što vam je potrebno za upoznavanje s ovim doista čudotvornim sastojkom.

Bakuchiol nazivom možda podsjeća na majstora borilačkih vještina iz nekog azijskog filma, ali nismo daleko od istine. Naime, ovaj beauty superjunak dobiva se od biljke babchi koja se godinama koristila u kineskoj i ayurvedskoj medicini, a sada stiže u obliku moćnog sastojka koji je NIVEA pretočila u svoj NIVEA Cellular Expert Lift 3-zonski serum koji u potpunosti zaslužuje pet zvjezdica s kojima je ocijenjen na službenoj stranici brenda.

Za razliku od retinola, koji doista može napraviti čuda za kožu ali je ujedno doista snažan i može izazvati iritacije na koži, nježni bakuchiol može se nanositi i na najosjetljivije tipove kože bez straha od iritacija, bez obzira na to radi li se o osjetljivom tipu kože ili koži koja se odnedavno počela boriti s rozacejom. Može se koristiti čak dva puta dnevno, prije dnevne ili noćne kreme pa nema bojazni da ćemo pretjerati s nanošenjem, uz neželjene posljedice, kao što može biti slučaj s retinolom.

Bakuchiol je nevjerojatno učinkovit kad je u pitanju pad tonusa lica, no jednako tako utječe i na ublažavanje bora, smanjenje vidljivih pora i optimalnu hidrataciju lica. Već dugo nismo čuli za sastojak koji ima toliko revolucionarna svojstva!

Izražene konture lica su vam prioritet? Ovo su proizvodi za lifting s WOW efektom

NIVEA Cellular Expert Lift kolekcija u kojoj se nalaze serum, dnevna i noćna krema nije
namijenjena samo licu već cijeloj zoni koja otkriva godine izaziva stres.

Bakuchiol djeluje na lifting kože lica, vrata i dekoltea i već nakon nekoliko tjedana korištenja daje rezultate o kojima ste godinama sanjali, i to bez iritacija. Konture lica postaju izraženije, a koža napetija, punija i izgledom puno mlađa. Bonus su ujednačen ten, zaglađenije bore i blistav izgled za kojim svi žudimo.

Pripremite smiješak za novi odraz lica u ogledalu, te za komplimente kojih neće nedostajati!