Ovoga se vikenda održalo vjenčanje Brooklyna Beckhama i Nicole Peltz, a uz iznos koji je izdvojen za ovo celebrity slavlje, najviše prašine podigla je njena divna Valentino haljina. Ipak, ona nije jedina koja je ovoga tjedna oduševila svojim bridal izgledom

Dvije godine nakon što su se zaručili, najstariji sin Victorije i Davida Beckhama izgovorio je sudbonosno da Nicoli Peltz u Palm Springsu. Očekivano, na listi gostiju koji su bili pozvani na veliko slavlje našle su se zvijezde kao što su Eva Longoria, Serena i Venus Williams ili Gordon Ramsey. Možda najveću pozornost prilikom ovog zvjezdanog vjenčanja odnijela je vjenčanica zbog koje je mladenka doživjela ultimativno couture iskustvo. Probe i dogovori s kreativnim direktorom Valentina Pierpaolom Picciolijem i njegovim timom rezultirali su haljinom relativno jednostavnog dizajna i savršenog kroja koja je nadopunjena grandioznim šlepom i čipkom na rukavima.

Uz ovaj klasični izgled s pomakom odlično je pasao svadbeni make-up u stilu devedesetih godina, točnije po uzoru na tadašnji supermodel Claudiu Schiffer. Uz pomoć ove glamurozne vjenčane haljine novopečeni mladenci tako su se pridružili originalnim Beckhamima na našoj listi stylish zvjezdanih parova koje ćemo svakako nastaviti pratiti.

Nešto drugačija vjenčanica

Bez obzira na medijsku popraćenost i hype oko slavlja Beckhamovih, htjeli bismo skrenuti pozornost na još jedan bridal look koji nam je zapeo za oko ovoga tjedna. Švedski reper Yung Lean prije nekoliko je dana izbacio novi mixtape imena Stardust, kao i video za singl Bliss, u kojem je ugostio uvijek posebnu FKA twigs. U spotu koji se oslanja na sirovu estetiku reality showova s početka milenija, FKA twigs se pojavljuje u vjenčanici dizajnerice Vivienne Westwood koju je upotpunila zlatnim lancima, velikim naušnicama, bijelim čarapama i zelenim platformama. Ponešto drugačiji izgled od Beckhamovih, da. Ipak, ne možemo ne uživati u ovoj pretjeranosti, hommageu britanskim predgrađima i možda najviše u – referenci na Dilemmu i dopisivanje u Excelu. Evo kako izgleda i zvuči ovaj glazbeno-modni spoj za koji nismo znali da nam treba.

 

Foto: Instagram/ YouTube