Kako je već ranije otkriveno, nova sezona triler serije “You” stiže nam 15. listopada, a Netflix je konačno objavio i prvi službeni trailer.

Treća sezona nastavlja se nakon što Joe Goldberg (Penn Badgley) i njegova trudna partnerica Love Quinn (Victoria Pedretti) presele u Sjevernu Kaliforniju, kako bi započeli novi život. No jasno, gdje god Joe ide, s njim stiže i njegova tamna strana.

Službeni trailer nam otkriva rođenje njihovog djeteta, a Joe kontemplira o očinstvu i tvrdi kako ga je to iskustvo promijenilo. “Mi smo samo pristojni, normalni kvartovski susjedi. Mi smo tim” izgovara Joe svojoj supruzi, nakon čega ubrzo otkrivamo kako ipak pronalazi novu opsesiju i upušta se u sve zastrašujuće aktivnosti s kojima nas je do sada upoznao.

Njegove promjene ponašanja zamijećuje i supruga te saznajemo kako zajedno kreću na terapiju za parove, uz pregršt uzbudljivih scena i isječaka koji se izmijenjuju u ovom iščekivanom psihološkom triler-naslovu. Ako je vjerovati prvom službenom traileru, očekuje nas još jedna interesantna sezona, u kojoj neće nedostajati misterija i napetosti.

Fotografija: Netflix