Ne znamo jeste li uspjeli uhvatiti tu informaciju, ali jedan od najpretraživanijih skincare brendova na svijetu, s čak  6.851.000 globalnih pretraživanja na Googleu izbacio je najnoviji gadget – Foreo Bear

Zašto smo spomenuli ovaj fun fact u podnaslovu o pretraživanju? Jer zbog toga pretpostavljamo da su male šanse da ste propustili informaciju o lansiranju novog proizvoda ovog pionira beauty gadgeta iza kojeg stoji Filip Sedić. Nakon LUNA čistača za lice i genijalnog UFO gadgeta za nanošenje maski za lice, Foreo je odlučio počastiti nas još jednom inovacijom – BEAR i BEAR Mini uređajima. Ovi pametni uređaji imaju jako atraktivnu svrhu – služe definiranju lica s tehnologijom mikrostruje. Kako nas je isto iznimno zainteresiralo, odlučili smo ga pobliže proučiti, a na kraju dana i testirati.

Kako kaže na njihovoj stranici “Podižući “face fitness” na višu razinu, ovi moćni i jedinstveni uređaji učvršćuju i definiraju kožu lica za mladenački i zategnut izgled. BEAR uključuje rutinu “Total Facial Knockout”, masažu jagodica, čela, vrata te brade odnosno čeljusti, unaprijed programiranu u aplikaciji FOREO For You.”

Naša znatiželja nije izdržala i pomno smo proučili ovaj uređaj koji kombinirajući mikrostruju i T-Sonic™ pulsacije, učvršćuju kožu za istaknuti ten i mlađi izgled. Pa kako funkcionira?Stimulirajuće mikrostruje čine kožu elastičnijom i zategnutijom, dok T-Sonic™ pulsacije opuštaju točke napetosti mišića lica te zaglađuju sitne linije i bore. BEAR ima jači intenzitet mikrostruje te je pogodan za cijelo lice i omogućuje ciljano oblikovanje, a BEAR mini cilja područja oko očiju, obrva i bora smijalica. Važno je naglasiti da iz Forea garantiraju da se radi o najsigurnijim mikrostrujnim uređajima na svijetu koji jamče tretmane bez neugodnih udara, pružajući tako maksimalnu sigurnost i udobnost jer koriste mikrostruju uz tzv. Anti-Shock System™ integrirani sustav. 

S mikrostrujom ste se već vjerojatno upoznali u kozmetičkim salonima ali ponovit ćemo još jednom po kojem principu funkcioniraju na njoj bazirani tretmani. Mikrostruja koristi niski napon električnih struja (otuda i izraz “mikro” struja) koje na staničnoj razini oponašaju električne struje našeg tijela kako bi pomogle uljepšavanju i oblikovanju kože, poput treninga za lice. Stanice kože pucaju, kako bi se potom obnovile i bile jače. Pa tako BEAR usmjerava energiju izravno u kožu pomoću dvije mikrostrujne sfere. Njihova srednja veličina omogućuje da mogu istodobno precizno tretirati i veće površine, ali i svaku boru pojedinačno.

Ono što se preporuča jest da se uz korištenje BEARA koristi i serum (naveden je njihov Serum Serum Serum, ali pretpostavljamo da je moguće bilo koji). Aktivne T-Sonic™ pulsacije poboljšavaju apsorpciju seruma koji potom učinkovito i sigurno pomaže prijenosu mikrostruje s uređaja na kožu. Dok nježno masirate lice kako biste povećali sjaj kože, serum pomaže da iz tretmana mikrostrujom izvučete maksimum.

Mi za sad koristimo uređaje dva tjedna i možemo reći da već vidimo rezultate u smjeru naočigled zategnutije i sjajnije kože. Veća recenzija tek slijedi!