Neo Nude Foundation, jedinstveni je njegujući tekući puder koji ten čini svježim, prirodno savršenim i blistavim

Neo Nude podloga za kožu posebna je po tome što kombinira puder koji se može nanositi u više slojeva s formulom koja hidratizira cijeli dan. S laganom formulom na bazi vode, ovaj tekući puder dolazi u 24 nijanse, čime poboljšava ljepotu gotovo svakog tona kože. Pridružujući se liniji proizvoda Neo Nude, Neo Nude Foundation prigrlio je poboljšani pravi izgled kože, a s pomoću prirodnih pigmenata koje sadrži,  ostaje vjeran njezinu tonu.

Ovaj puder ima iznimno laganu i prozračnu teksturu zahvaljujući svojoj inovativnoj formuli koja zadržava kapljice vode unutar lagane uljne emulzije. Ta se dva sastojka miješaju prilikom nanošenja, čime se stvara ugodan, vodeni osjećaj. Formula, koja sadrži više od 50 % vode, obogaćena je hijaluronskom kiselinom i visokim udjelom glicerina, što rezultira intenzivnom hidratacijom tijekom dana. Nakon određenog vremena upotrebe hidratizirajući učinci ovih sastojaka zbrajaju se, što pogoduje vašem tenu iz tjedna u tjedan.

Neo Nude Foundation , 365 kn

Mineralni pigmenti u formuli pružaju veću pokrivenost od tradicionalnih pigmenata, istovremeno održavajući sjaj pudera. Zbog toga koža izgleda prirodno, zdravo i blistavo. Lagano ulje iz formule omogućuje bolji odsjaj svjetla i pridonosi ujednačenom završnom izgledu pudera bez osjećaja težine.

Rezultat je blistav, prirodno savršen ten i hidratizirana koža tijekom cijelog dana. Love!