Nekoliko savjeta kako što dulje izgledati, i osjećati se, mlađe.

Tajna duge mladosti nije samo u proizvodima i ispravnoj njezi, već i u tome koliko se zdravo, odmorno i energično osjećate. Ako imate osjećaj da polako ‘gubite bitku’ i pronalazite se u skupini onih ljudi koja se više žali, nego uživa – evo kako to možete promijeniti.

Tjelovježba – ne, ovo nikada nije na odmet ponoviti. Ukoliko se osjećate loše, počnite vježbati, bilo što. Yoga, pilates, jutarnja šetnja šumom od pola sata – važno je samo da se pokrenete. Tijelo će početi proizvoditi serotonin, mišići će se probuditi, a vi ćete biti fleksibilniji i bolje volje. Vježbanje je uistinu nužno i direktno pomaže zdravlju, a zdravo tijelo vašem izgledu.

View this post on Instagram

Cozy morning at home 🌥

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

Odgovarajući suplimenti – današnji životni ritam i prehrana jednostavno ne idu u prilog vašem zdravlju. Otiđite na pregled, raspitajte se kod profesionalaca i dodajte u svakodnevnu rutinu odgovarajuće suplimente. Oni će vam instant pomoći da se osjećate i izgledate bolje.

Hidratacija – jako je važan i unos vode zato nemojte zaboraviti na stalnu hidrataciju. Ne samo to, ne zaboravite ni na beauty proizvode koji mogu dodatno hidratizirati vašu kožu i njima dajte prednost u vašoj kupaonici.

San – dobar san ključ je zdravlja i važan sudionik u anti-ageu. Budite nježni prema sebi, mobitel ostavite u drugoj sobi, koristite kvalitetnu posteljinu, poslužite se mirisima, odgovarajućom rasvjetom i meditacijom ili čajem koji će vam pomoći da bolje spavate. Bez kvalitetnog sna ne možete se osjećati poletno i dobro.

Foto: Getty Images, Instagram @cindycrawford