Čini se da je dolazak nove godine ganuo i najpoznatije. Tako su i neki od njih na svojim Instagram profilima objavili posebne i emotivne trenutke iz 2019.

Vrijeme odbrojavanja do nove 2020. godine potaknulo je većinu ljudi na emotivne objave diljem Instagrama. Tome nisu odoljele ni poznate osobe među kojima su se najviše istaknule sljedeće – Beyonce, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa te Zoe Kravitz.

View this post on Instagram

June 29th, 2019.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Dok je glumica Zoe Kravitz objavila svoje fotografije s vjenčanja, koje je pohodila uistinu zavidna VIP lista poznatih, Beyonce je svojim pratiteljima pokazala niz uspomena po kojima će najviše pamtiti prošlu godinu. Vjenčanje Zoe Kravitz svakako je bilo jedno od top celebrity vjenčanja prošle godine, a video Beyonce bio je ponajviše komentiran zbog toga što se u njemu našla i rijetko viđena fotografija njezinih blizanaca.

Jednako kao i Queen B, vojvotkinja i vojvoda od Sussexa – jedan od zasigurno najpraćenijih parova na Instagramu, isto su podijelili video svojih omiljenih trenutaka. Od humanitarnog rada do preslatkog Archieja – donosimo vam sve navedene objave!

Foto. Instagram @sussexroyal