Od 24. srpnja Zagreb je postao bogatiji za još jednu slatku gastro adresu i to u sklopu poznatog, i po mnogima najljepšeg, A Most Unusual Garden bara. Radi se o izvrsnoj slastičarnici Neka jedu kolače iza koje stoji Ivana Čuljak Lošić.

Dugo vremena Neka jedu kolače bio je Instagram projekt Ivane Čuljak koju je šira javnost upoznala u sklopu prve sezone kulinarske emisije Masterchef. Ivana, inače po struci ekonomistica, je nakon sudjelovanja u showu znanje brusila u svijetu, od Meksika do Australije, da bi se nakon nekoliko godina ipak odlučila vratiti u Hrvatsku. Ivana je prošle godine proglašena gastro influencericom godine te je usavršila svoju vještinu i postala pastry chef. U međuvremenu njezina je popularnost na Instagram profilu rasla, a evo prije dva tjedna san o slastičarnici Neka jedu kolače se i ostvario.

Zanimljiva je i suradnja Ivane Čuljak i bara A Most Unusual Garden u sklopu kojeg je jedan divan prostor s puno svjetla i zelenih prozora kao iz bajke postao upravo njezina prva slastičarnica Neka jedu kolače. Tako da odsad, osim na dobar koktel, u A Most Unusual Garden idemo i na najfinije i najšarenije kolače Ivane Čuljak. Također, Ivanu smo nedavno vidjeli i u novoj kampanji zagrebačke dizajnerice Lane Puljić za brend Lokomotiva.

Više pratite putem Instagram profila Neka jedu kolače i Ivana Čuljak Chulo.