Moda je tijekom pandemije pala u drugi plan, barem ona luksuzna, dizajnerska, u kojoj glavne uloge imaju renomirana imena. No, imamo dva prijedloga s kojima je možete oživjeti, barem na neko vrijeme.

Pandemija je svakako sa sobom donijela nedostatak luksuzne mode, ne samo po pitanju modnih revija, već glamuroznih evenata. Velike zvjerke svjetske modne scene pale su u drugi plan, neke smo čak i izgubili i zato sam pogled na neku svjetsku dizajnersku modnu priču budi nostalgiju i emocije. Ako ste među onima tko bi si rado priuštio pokoji modni dokumentarac, seriju ili jednostavno priču koje može bingeati na ekranu, niste sami. A mi imamo dvije dobre vijesti na tu temu.

Halston i modna scena 70-ih

Prva je kako je Netflix upravo na svojim društvenim kanalima najavio pravu modnu poslasticu s jednim od najzanimljivijih glumaca u glavnoj ulozi. Radi se o Halstonu, dizajneru koji je žario i palio za vrijeme Studija 54, a odijevao je najveće dive tog još uvijek intrigantnog perioda – poput Lize Minnelli i Biance Jagger. Mini serijal dolazi na Netflix 14. svibnja, a u glavnoj ulozi je Ewan McGregor.

Hello fashion za sve modne zaljubljenike

A dok iščekujete Halston, svakako vam preporučamo da zavirite na You Tube kanal Kate Young, jedne od najpoznatijih celebrity stilistica koja je bila (i još uvijek je) glavna i odgovorna za niz legendarnih lookova na crvenim tepisima diljem svijeta. Njen ‘Hello Fashion’ jedan je od najkomentiranijih video serijala u posljednje vrijeme, a fanovi mode komentiraju kako je nešto najbolje što se dogodilo na sceni tokom pandemije.

Foto: Netflix