Atelje na br. 1 mjesto je koje inspirira i potiče na kreativno stvaranje kroz slikanje, ilustraciju, keramiku, crtanje i animaciju. Ovaj jedinstven atelje budi umjetnika u svakome, čak i u onima koji misle da nemaju umjetnički talent

Atelje na br. 1 mjesto je koje inspirira i potiče na kreativno stvaranje kroz slikanje, ilustraciju, keramiku, crtanje i animaciju. Uz nesvakidašnju kombinaciju neformalnog, a ozbiljnog mentorstva Ane, Maše i njihovog tima, vaše ruke stvarat će radove koje ćete s ponosom izložiti radoznalim pogledima. Prethodno znanje i talent – nepotrebni!

Čak ako mislite da ste likovno najnetalentiraniji na svijetu – u Ateljeu na br. 1 će vas razuvjeriti. Atelje ekipa odgovorno i na temelju višegodišnjeg iskustva tvrdi da se u svakom od vas nalazi kreativac, samo mu treba pokazati kako da izroni.  Posjetite ih na poziciji br. 24 na artOmatu i saznajte sve o njihovim radionicama te kupite sebi i dragim vam ljudima blagdanske poklone za pod bor!

Ovim putem vas darujemo s jednim prekrasnim keramičkim bićem, koji dolazi ravno iz svijeta Ateljea na br. 1, a zove se Moku Mori. Moku Mori su čarobna šumska bića, duhovi drveća i čuvari snova. Rastjeruju noćne more, donose obilje, mir i sreću u svaki dom. Kako biste ga dobili šansu osvojiti, pošaljite nam e-mail sa svojim podacima na grazia@mediatop.hr ili posjetite naš Instagram profil i u komentarima zaigrajte nagradnu igru! 

ArtOmat je otvoren svakodnevno od 15:00 do 21:00, subotom od 11:00 do 21:00, a zadnji dan u nedjelju od 11:00 do 18:00 sati. Ulaz na artOmat je besplatan.

Sve informacije o Ateljeu na br. 1 koji se nalazi na adresi Ulica Republike Austrije 1 u Zagrebu, možete saznati na Facebook stranici i Instagram profilu, dok Moku Mori svijet možete zapratiti na Instagramu.