Maja Kirišić stoji iza brenda Nasia Ceramics, čiji nas keramički predmeti oduševljavaju, a sada je kreirala novu kolekciju “Body Perfection” koja naglašava važnost nesavršenosti

Dizajnerica Maja Kirišić već neko vrijeme privlači našu pažnju svojim simpatičnim keramičkim predmetima koji bi u svaki dom dodali par žličica nježnosti.

Sve je krenulo kao hobi te je ubrzo prikupila vjerne obožavatelje, a sada nas je oduševila svojom novom kolekcijom. “Kolekciju “Body perfection” objavila sam kako bih osvijestila ljude, pogotovo mlade djevojke da prihvate i zavole sebe sa svim svojim manama i nesavršenostima”, kaže nam Maja, koja je upravo na Instagramu, kojem se često zamjera da je direktno odgovoran za poremećenu sliku vlastitog izgleda kod mladih ljudi, objavila detalje svoje kolekcije.

Body Perfection vaza, Nasia Ceramics

“Današnji svijet nam nameće neke svoje ideale ljepote, da svi moramo biti mršavi, bez celulita, bez oblina, stalno dotjerani, a u posljednje vrijeme primjećujem da djevojke nevjerojatno nalikuju jedna na drugu. Za mene je ljepota je u tome da budeš drugačiji i da se zapravo zavoliš takvom kakva jesi. To sam pokušala prikazati kroz svoju kolekciju, i nadam se, uspjela.”

Body Perfection kolekcija

Cijela kolekcija napravljena je od bijele gline i prekrivena glazurama u boji koje ne sadrže olovo i potpuno su sigurne za upotrebu, a izgledaju, malo je reći – posebno!