Mađarski brend koji obožavaju poznate zvijezde i modni uzori poput Rosie Huntington-Whiteley i Hailey Bieber trenutno ima veliko sniženje na brojne artikle koji su savršen izbor za one koji žele kvalitetne i održive komade koji će trajati. Napravili smo malu selekciju!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NANUSHKA (@nanushka)

Estetika modernog doba

Modni brend Nanushka globalno je prepoznat među ljubitelji(ca)ma klasike i svevremenskih komada s modernim twistom. Jednostavni krojevi, kvaliteta izrade i elegantna estetika koja je pogodila sadašnji trenutak recept su za uspjeh koji je rezultirao i otvaranjem predivnih Nanushka trgovina u Londonu i New Yorku. Ono što je posebno važno za Nanushku je posvećenost odgovornoj i održivoj proizvodnji koja uvijek pazi na detalje.

Sve ovo već odavno nas je privuklo ovom brendu, a sada, sa sezonskim sniženjem ovi dizajnerski komadi postali su i nešto dostupniji. U Nanushki sada možete nabaviti proizvode s popustom do 50 posto, a mnogi od njih svevremenski su basic komadi koji će trajati. Jednako dobra vijest je da se ovoga vikenda ne plaća ni dostava pa svakako provjerite ponudu i stanje zaliha na službenom webshopu jer najbolji komadi odlaze brzo! Evo nekih koje bismo rado vidjeli u našem ormaru.

nanushka
Hoodie od kašmira, 150 eur
nanushka
Košulja, 185 eur
nanushka
Suknja, 165 eur
nanushka
Torba, 135 eur
nanushka
Sweatshirt s logom, 125 eur
nanushka
Kožni bucket hat, 90 eur
nanushka
Mule cipele, 200 eur

Foto: @s.ridazia/Nanushka