Skincare je ponovno in! Čini se kako njega kože lica nije bila nikad aktualnija, ostavljajući makeup industriju iza sebe, jer njezin rast nikada nije bio veći i jači

Tajnu “wow” kože pronaći ćete duboko ispod površine atraktivnih pakiranja proizvoda. Skincare proizvodi koji će uistinu učinit čuda za vašu kožu lica kriju najvažniju stvar a to su aktivni sastojci.

Sastojci poput retinola, niacinamida, kolagena, peptida, ceramida, hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i pantenola odrađuju posao i uistinu mijenjaju vašu kožu na bolje iz dana u dan. Jačaju strukturu kože, ujednačavaju teksturu kože, potiču kožu na obnovu i regeneraciju, poboljšavaju tonus kože te kriju i mnoge ostale anti –age prednosti. Više nisu samo ekskluzivna tajna hollywodskih zvijezda, a odlična vijest je da su od nedavno ušli na velika vrata i na RH tržište! Naime, Lana Jurčević, pjevačica, a ujedno i osnivačica La PIEL brenda za njegu kože je zajedno u suradnji sa stručnjacima farmaceutsko-kozmetičke industrije, s preko 25 godina iskustva, uspjela ponuditi  tržištu dosad neviđeno.

Na području njege kože lica, na RH tržištu trenutno je predstavljena nova La PIEL LAB (kliknuti za više info) kolekcija “Give me life”, koja sinergijski kombinira čiste prirodne sastojke i znanstveni pristup. Kolekcija za njegu lica obogaćena je s 10 aktivnih sastojaka, 21 biljna ekstrakta, te 14 ulja i maslaca. Samo par dana nakon lansiranja na tržište, kolekcija se u potpunosti rasprodala, što najbolje svjedoči o pomutnji koju je stvorila među ženama.

Prirodni, čisti, a opet tako moćni i inovativni proizvodi LAB linije prepoznale su mnoge žene koje sve više gravitiraju prirodnom pristupu kada je u pitanju skincare. “Zeleni” pomak primjećuje i farmaceutska stručnjakinja Mirela Ilenić, koju smo priupitali nešto više o LAB kolekciji:

“Ovo nije nešto za masovnu publiku nego za ljude kojima je važno što piše na deklaraciji. To je svojevrsna “pametna njega lica za pametne ljude”. Mislim da previše zanemarujemo to što stavljamo na kožu, a ona je naš najveći organ.” ustvrdila je.

„Moram priznati da La PIEL polako, ali sigurno zauzima mjesto ozbiljnog brenda u Hrvatskoj i okolnim državama. Upravo se na liniji LAB vidi zaista jedan ogroman pomak i uloženo znanje, kao i istraživanje tržišta, te prema tome odgovor na današnje potrebe potrošača. Mislim da je to i Lanu kao vlasnicu i lice brenda nekako pokazalo u jednom drugom svijetlu, potpuno drugačiju i odgovornu za svakog potrošača koji koristi njen proizvod. – Mirela Ilenić, farmaceutski tehničar i formulator.

Ideja o LAB kolekciji tinjala je već neko vrijeme, no kreiranje samih proizvoda prolazilo je više faza s ciljem što bolje kvalitete i kombinacije sastojaka. Radom na dermatološki testiranoj LAB kolekciji, farmaceuti, s preko 25 godina farmaceutsko kozmetičkog iskustva, uspješno su uklopili kvalitetna, organska ulja, maslace i biljne ekstrakte u podatne teksture koje se s lakoćom upijaju u kožu lica dok aktivni sastojci poput retinola, niacinamida, kolagena, peptida, ceramida, hijaluronske kiseline, glikolne kiseline i pantenola odrađuju posao i poboljšavaju strukturu, elastičnost, tonus i teksturu kožu iz dana u dan.

Nikad nije prerano za brigu i njegu lica, pa tako iz La PIEL-a naglašavaju kako je ova kolekcija prije svega namijenjena ženama od 25+ godina kako bi zadržale mladolik izgled kože i spriječile ubrzano starenje, ali i zrelijim ženama koje žele zagladiti postojeće sitne bore, ojačati sttrukturu i tonus, oživjeti kožu u svakom smislu. Osim spomenutih, iz La PIEL-a, tvrde kako su također primijetili i sve veći muški interes kada je u pitanju skincare, te objašnjavaju: “LAB kolekcija ne poznaje spol i ostale razlike, već formulacijom i namjenom poznaje samo kožu lica i “pametni” skincare.

Kolekcija se sastoji od 4 ključna proizvoda koja potentnim aktivnim sastojcima i prirodnim karakteristikama ostavljaju kožu nahranjenom i nevjerovatno blistavom.

Kolekcija uključuje:

Nježnu pjenu za čišćenje lica i skidanje šminke

Hidratantnu i iznimno nutritivnu kremu za lice

Regenerativnu i hranjivu masku za lice

“Superpower liquid” eksfolirajuću tekućinu s AHA kiselinom

 

Samo najkvalitetniji sastojci

Od nježnog čišćenja do eksfolirajućeg tretmana pruža potpunu njegu i zaštitu kože lica bez trunke toksina i parabena, ali i niza ostalih sastojaka poput parafina, petroleja, silikona, alkohola i ostalih koje moderna i “čista” kozmetička industrija izbjegava zbog opasnosti od alergijskih posljedica koje mogu ostaviti na koži. Osim toga, takvi sastojci nemaju nikakvih benefita u njegi kože, pa se u clean skincare-u sve više koriste organska ulja, maslaci i ostali visokokvalitetni sastojci koji koži pružaju dugoročne benefite.

Osim što kolekcija proizvoda nije štetna za ljudsku kožu lica, La PIEL ide i stepenicu dalje, pa tako sve svoje proizvode ne testira na životinjama. “Blistava i njegovana koža, moguća je i bez testiranja na životinjama,” mantra je to ovog osviještenog kozmetičkog branda, koji se od samih početaka čvrsto drži tog principa.

Nikad lakše web iskustvo i besplatan povrat!

LAB kolekciju za njegu lica trenutno možete pronaći eksluzivno na web shopu La PIEL branda.  

La PIEL ponosno stoji iza svih svojih proizvoda, no ukoliko se kupci ipak odluče za povrat proizvoda, on im je u potpunosti omogućen i besplatan. 

Više na https://mylapiel.com/

PROMO