Stigao je Google izvještaj za 2019. Doznajemo koji su se trendovi, celebrityji i pojmovi najviše pretraživali kada se radi o modi!

Kraj godine sa sobom uvijek donosi pregled svega što se zbivalo – najpopularnijih osoba, najistaknutijih događanja, ali i trendova te raznih pojmova. Kada se radi o modi, Google je danas ujutro objavio i pregled svega što se najviše pretraživalo u SAD-u – pa evo što je bilo najviše zanimljivo!

Kada se radi o celebrity stilu, svakako je najpopularnija bila pjevačica Billie Eilish, a uz nju i Amal Clooney. Najviše su se tražili i modni lookovi vojvotkinja od Sussexa i Cambridgea. Osim toga, publiku je zbunjivao i termin VSCO girls koji se također našao među najčešće traženima, kao i modni trendovi biciklističke tajice i trake za kosu.

Svakako je zanimljivo doznati da je bio jak interes i za outfitom Serene Williams, kao i Cardy B Grammy outfitom. Tražili su se i lookovi s bijelim trapericama, kao i oni s kožnim hlačama. Jako puno se tražilo i kako nositi čizme uz traperice, kapu beretku i tregere, ali i kako napraviti scrunchie. Možemo reći da su svi ovi rezultati nekako u skladu s očekivanjima i svime onime što smo i sami pratili u 2019. godini.

Foto: Getty Images