Novo izdanje Met Gale za 2020. donosi brojne novosti. Sudjelovat će čak i poznate hollywoodske glumice – Meryl Streep i Emma Stone.

Najavljena je nova tema jednog od najzanimljivijih modnih događanja – Met Gale. Noć kada se poznati zabavljaju u najraskošnijim kreacijama, pojavljuju u svojim najotkačenijim izdanjima i na neki način natječu u tome tko će biti najkomentiranija osoba, održat će se 4. svibnja 2020. A ove godine tema je film ‘Orlando’ Sally Potter, baziran na knjizi Virginije Woolf. U glavnoj ulozi je Tilda Swinton, a radnja se odvija u 18. stoljeću te je prati predivna kostimografija tog doba. Samim pogledom na film postat će vam jasno da nas čeka itekako uzbudljiva modna večer u mjesecu svibnju.

Osim toga, održat će se i izložba ‘About Time: Fashion and Duration’ koju će kurirati Andrew Bolton, a odvija se povodom 150. godišnjice Metropolitan muzeja i bit će izloženo preko 160 radova koji datiraju od 1870. godine do danas. Također, zanimljivo je da će Met Galom 2020. predsjedat sljedeća imena – Nicolas Ghesquière, Lin-Manuel Miranda, Meryl Streep, Emma Stone i Anna Wintour.

Foto: Getty Images