Kao dio svoje sportske sponzorske strategije, stavljajući svoje ime pored poznatih nogometnih klubova PSG i Ajaxa, kao i u suradnji s ambasadorima poput Neymara Jr. i Usaina Bolta, Replay i ove godine sa zadovoljstvom sudjeluje na prestižnom Rolex Monte-Carlo Mastersu.

Ovaj popularni talijanski brend drugu je godinu glavni sponzor prestižnog teniskog turnira Rolex Monte-Carlo Masters. Riječ je o muškom turniru koji pripada kategoriji ATP Tour Masters 1000 i održava se svake godine u travnju u francuskoj općini Roquebrune Cap-Martinu.

Osim vidljivosti na terenu i u svim marketinškim i komunikacijskim materijalima, Replay je zaslužan za kompletnu odjeću cijelog turnirskog osoblja. Ekskluzivna Capsule kolekcija obnavlja bezvremenske komade uz suvremeni štih, u maniri teniske scene koju karakterizira klasični i sportski stil.

Ova unisex kolekcija obuhvaća polo majice, trenirke, pulovere i košulje te novi komad: popularnu university bomber jaknu. Cijela Capsule kolekcija obojena je u tradicionalnim plavim, bijelim i crvenim bojama. Novitet je siva boja koja je ekskluzivno dodana za ovu kolekciju te tehnologija Hyperflex Hybrid uz koju je nošenje hlača jedno sasvim drugo iskustvo. Riječ je o materijalu koji daje osjećaj druge kože i omogućuje potpunu slobodnu kretanja, što je idealno na teniskom terenu.

Ove godine na teniskom turniru Replay je ugostio brojne poznate osobe kao što su Martin Garrix, Usain Bolt, Izabel Goulart, Ginevra Mavilla, Cindy Bruna i Kelly Piquet, a svi su nosili trendi Replay komade.

 

Tekst i fotografije: Promo