Našu ljubav prema regionalnom brendu Mom’s Pants ne moramo posebno opisivati. Od prvog dana zaljubljeni smo u njihove komade, ali još više u način poslovanja i promoviranje slow fashiona na našim prostorima.

A potencijal Mom’s Pantsa polako se primjećuje i van regionalnih granica. To potvrđuje i najnovija suradnja koju je Mom’s Pants nedavno potpisao i to ni više ni manje nego s velikim Wolf & Badgerom – distributerom neovisnih robnih marki diljem svijeta.

Ovom će suradnjom, naš omiljeni brend proširiti svoje horizonte na velika modna tržišta poput New Yorka. 

O suradnji i što će ona donijeti brendu Mom’s Pants razgovarali smo i s osnivačicom Jelenom Đokić Bjeković.

Prije svega, velike čestitke, Mom’s Pants je potpisao ugovor s WOLF & BADGER-om. Možemo ovu suradnju smatrati velikim korakom za brend s ovih prostora. Kako je došlo do suradnje?

Hvala od srca! Saradnja sa njima itekako jeste jedan veliki korak za naš brand i izlazak iz naše komfor zone mogu slobodno reći! Nakon samo pet godina postojanja, uspeli smo u misiji za koju smo imali viziju od prvog dana! A to je upravo probijanje na inostrano tržište uz postepen i pre svega zdrav rast! Do saradnje je došlo nakon nekoliko ozbiljnih zoom sastanaka s njihovim timom koji je zadužen upravo za research svetski independent brendova koji po njihovoj procjeni imaju potencijala da budu reprezentovani od strane platforme kakva je Wolf and Badger. 

Što će suradnja sve donijeti? 

Saradnja će doneti probijanje na tri velika svetska tržišta! U pitanju su London, New York i Los Angeles. U početku će Mom’s Pants biti predstavljen na njihovoj online platformi kao i društvenim mrežama, dok će u skorijoj budućnosti doći i do fizičke prisutnosti u njihovim prodajnim lokalima koji su upravo stacionirani u Londonu, New Yorku i Los Angelesu. Kada radite sa tako poznatom svetskom platformom ne možete ni zamisliti koliko je zapravo svaki korak isplaniran kao i postepeno uvođenje novog brenda na svetsko tržište! Ništa ne ide preko noći, pa tako ni ova vrsta poslovanja. 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli J E L E N A ® (@jekic_)

Wolf & Badger surađuje isključivo s brendovima koji u svojem poslovanju njeguju strogu etiku. Koliko ti to znači i jesi li to uzimala u obzir prilikom sklapanja suradnje? 

Apsolutno! Mom’s Pants je brand koji od svog samog početka vrlo vodi računa o tome na koji način će se postaviti i predstaviti. Samo jedan od primera jeste odluka da umesto prave kože se koristi veganska koža i to lično kod nas nikada nije bilo upitno. Smatram da životinje ne trebaju i pre svega ne smeju da ispaštaju radi mode i trenutnog trenda. Mi smo independent & slow fashion brand i trudit ćemo se uvek da maksimalno ispoštujemo etiku poslovanja. 

Kada će Mom’s Pants proizvodi biti dostupni na njihovim stranicama?

Mom’s Pants proizvodi će zvanično biti dostupni kroz par dana, precizna da budem od 1. srpnja. 

Predstavljaju li ti te suradnje svojevrsni kreativni izazov? Što te najviše kod njih veseli?

Izlazak iz komfor zone je ono što mene najviše generalno u životu veseli. Smatram da je to ujedno i prelazak na sljedeći nivo, kako poslovni tako i što se tiče životne energije koju ulazite. Kreativnosti bih rekla da imam na pretek, ali kako sam već skoro tri godine trudna, pošto su se trudnoće samo nadovezale jedna na drugu, ako mi verujete, imam utisak da ni pola onoga što u meni leži nisam stigla da prikažem! Radujem se svemu budućem što dolazi i jedva čekam da pokažem kako je sve moguće samo ako se dovoljno borite za svoje snove i na istima svakako vredno radite!