Već smo pisali o Jeleni Đokić i njenom brendu Mom’s Pants koji nas konstantno inspirira. Ništa drukčije nije bilo ni kad smo vidjeli novu ljetnu kolekciju.

Kada spomenemo brend Mom’s Pants uvijek nam ista asocijacija padne na pamet – bezvremenost. Chic komadi koje možemo pronaći u maminom ormaru, a koje joj želimo oteti. E upravo je to estetika omiljenog nam srpskog brenda. Tu estetiku vrlo jednostavno prepoznajemo i u novoj kolekciji koju je Jelena predstavila.

Ljetna kolekcija vrvi statement komadima koje svaka trendseterica treba u svom ljetnom ormaru. Prvi takav odjevni komad koji nam je u novoj kolekciji zapeo za oko je minimalistički kombinezon koji je kao stvoren za dnevne kavice ili šetnje. Jelena je kroz ovaj komad ponovno ostala dosljedna sebi i prikazivanju ženstvenosti kroz predmete širokih ramena koji vizualno stanjuju figuru i struk.

Osim kombinezona, ni ostatak kolekcije nije razočarao. Romantične duge haljine koje kao za zovu na ljetnu večeru i ispijanje koktela savršene su za sve koji uvijek žele izgledati sređeno bez puno truda.

“Ovo nije priča o tome koliko ćemo različitih dizajna objaviti. Ovde govorimo o komadima koje ćete dugo nositi i voleti. O komadima koji će vam poslužiti u mnogim prilikama, a u kojima ćete sigurno biti zapaženi.  Tu smo da vam donesemo stil, ne samo trend.  Naša priča je malo drugačija, radi se o bezvremenosti”, rekla nam je Jelena.

Osim predivne kolekcije, još nam je draža činjenica i da je kampanja snimana upravo na našoj lijepoj obali.

“Snimali smo u Dubrovniku i ekskluzivno za Mom’s Pants modeli su bili Antonija Topić te Mia Matić.  Iza objektiva su se našli Stefan Stojanov i Luka Bosković”, otkrila nam je Jelena.

Novu kolekciju Mom’s Pantsa možete pogledati na njihovoj službenoj stranici ili u zagrebačkom showroomu na adresi Gajeva 44.

 

Foto: Stefan Stojanov i Luka Bosković