Ako ste iole ljubitelj mode, praćenje ovih profila pričinjavat će vam pravi gušt. A ako niste, postoji velika mogućnost da ćete se u modu zaljubiti!

@hautelemode

Iako ima Instagram profil, Lukea Meaghera je čak najzgodnije pratiti na njegovom Youtube kanalu gdje ima milijunski reach. Komentari na nove kolekcije, kampanje i druga modna događanja u istoj su mjeri edukativni i zabavni!

@StyleNotCom

Na ovom Instagram profilu pronaći ćete modne novosti i recenzije kolekcija. S brojnim sljedbenicima u industriji jasno je da je ovaj profil odjeknuo modnim svijetom.

@diet.prada

Diet Prada je vjerojatno na vrhu modnih profila koja je počela bez filtera secirati modni svijet, a i dalje ne gubi sljedbenika, nego im samo eksponencijalno rastu. Već smo vam pisali o njima, pa ako ih već niste zapratili, sad obavezno followajte!

@GuyFieri.SuperFan

Alexandra Hildreth ima zaista široko poznavanje modne povijesti, pa je tako iznimno zanimljivo slušati njezino mišljenje o modnim događanjima, kolekcijama i kampanjama koje su često u sukobu s onim što nam dolazi kroz kanal PR mašineriju modnih kuća.

@IDeserveCouture

Hanan Bešović stoji iza ovog Instagram profilu koji će vam bez sumnje unijeti smiješak u dan. Vjerojatno je ovo ime nekima i poznato s obzirom na to da se Hanan rodio i proveo djetinjstvo u Hrvatskoj, prije nego se odselio u Ameriku.

@Siduations

Kad nešto postane dio modne pop kulture, Siduations će pronaći način povući sarkastičnu analogiju i nasmijati nas do suza.

@TheKimbino

Cijela moda industrija svjesna je komentara Kim Russel s crvenog tepiha i pista koje nekad navode na razmišljanje a nekad da prasnete u smijeh. Njezin drski i direktni humor je toliko zabavan da se na nju teško netko može naljutiti.

Naslovna fotografija: Siduations