Kako bi proslavila dolazak na hrvatsko tržište, poznata modna tvrtka Mona u Mimari je prikazala limitiranu glamuroznu kolekciju „Moonlight“, koja će biti dostupna od 18. studenog u novootvorenom dućanu na adresi Ilica 38A

Monin dizajnerski tim koji čine Ana Pavlović, Dunja Sabljić, Kristina Gajić i Marina Korać,  inspirirao se refleksijama i mističnim odrazima svjetla koji su dočarani kroz niz upečatljivih tkanina, a koje obično vežemo za neka svečanija događanja i partyje. Moderni glamur interpretiran je kroz modele izrađene od kombinacije kvalitetnih i neobičnih tkanina. 

Kolekcijom „Moonlight“ dominiraju haljine s naglaskom na seksepilne koktel krojeve koji će sigurno privući pažnju zbog detalja i materijala od kojih su izrađene. Tako jednostavna crna koktel haljina bez naramenica postaje moćna kreacija zahvaljujući teksturiranoj lakiranoj koži s ljubičastim odsjajem. Statement komad je  voluminozna koktel haljina od vinila koju krasi predimenzionirana mašna, ali i vinil suknja visokog struka s drapiranim detaljem koja je samouvjeren nosioc večernjeg stajlinga.

Pored haljina, u kolekciji se nalaze hlače, topovi i suknje koji mogu poslužiti kao idealan komad za zaokruživanje odjevne kombinacije. Kolekcijom prevladavaju tonovi crne, bordo, ljubičaste boje s akcentima u srebrnoj i zlatnoj. Torbe stilski prate kolekciju, a naglasak  je stavljen na igru forme kroz geometrijske oblike i drapiranje. U galeriji pogledajte neke od lookova s revije!

MONA je s ovim događanjem proslavila službeni dolazak na hrvatsko tržište i to netom nakon otvorenja prve samostalne trgovine u Zagrebu na adresi Ilica 38A. Kolekcija „Moonlight“ će se naći u prodaji od 18. studenog.