Poznato njujorško ime, Gabriela Hearts, od sada ćemo gledati u sklopu modne kuće Chloé. Uz to, ova Urugvajka odvesti će brend u više sustainable i ekološki osvještenom smjeru.

Gabriela Hearts nije novo ime na modnoj sceni, ali je svakako novi i zanimljiv odabir za kuću Chloé. Naime, dizajnerica Natacha Ramsay-Levi napustila je ovu kući prošog tjedna, nakon četiri godine, a na odlazak se odlučila sama, iako se priča da je razlog tome pad prodaje. Ova legendarna francuska modna kuće je kroz godine i godine postojanja iznjedrila, ne samo nevjerojatne dizajnerice, već i legendarne odjevne komade, kao i modne dodatke, koje još pamtimo i dan danas. Tako da je pritisak na kreativno vodstvo itekako velik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloé (@chloe)

U skladu s današnjim trendovima, kao što su samoodrživa moda, borba protiv globalnog zatopljenja, ekologija, u priču se idealno uklopila upravo Gabriela, poznata po svom dosadašnjem radu kao dizajnerica koja je upravo to stavljala na prvo mjesto. Svoj brend Gabriela Hearst pokrenula je 2017. godine, a ove je dobila i CFDA nagradu za najbolju dizajnericu ženske odjeće. Osim toga, Hearst je oduvijek naginjala klasici i vječnom dizajnu odjeće, tako da je s te strane idealno rješenje za kuću Chloé.

Foto: Getty Images