Uvijek posebna i svoja, dizajnerica Saša Maksimilijanović ove zime donosi modele u kojima su utkane bezvremenske ideje za avanturistička srca

„Inspiracija za novu kampanju nam je Mjesec kao prirodni zemljin satelit i njegove mijene koje su oduvijek privlačile ljude i raspirivale maštu. Mnogi vjeruju u njegove magične moći kojima utječe na čovjeka i na prirodu, oko kojih se isprepredaju legende i priče. Upravo su to i karakteristike žena koje nose Maks, one su moćne i elegantne“ otkriva nam Saša.

Kolekcija donosi pomalo avangardne komade koji će laskati osobnoj modnoj  igri, činiti da se osjećate sigurno te spremno suočiti se i komunicirati sa svijetom. Vuneni kaputi nježno grle i griju, sofisticirane haljine čine zavodljivo meke siluete, košulje koje će i obične traperice učiniti posebnima te ručno pletene veste i šalovi savršeno zaokružuju svaki styling. Maks komadi svojom mirnom elegancijom i zavodljivošću nude alternativu brzoj modi. Oni su vječni i nosivi, rado ćete ih čuvati jer će upotpunjavati vašu garderobu godinama.

Nezaobilazni hit ove jeseni su motorističke čizme. Upečatljive i robusne, sofisticirano upotpunjuju svaku modnu kombinaciju, a Saša ih već nekoliko sezona dizajnira i ručno proizvodi od najfinije kože. Cijela Maks kolekcija satkana je od prirodnih materijala poput vune, kašmira, pamuka kako bi vaš stil zaokružila vrhunska kvaliteta.

Snažne fotografije nose potpis Šime Eškinje, dočaravajući magiju mjesečevih mijena utkanu u našoj ženstvenosti i emocijama, upravo onu koju izražavamo kroz odijevanje. Moćnu Maks ženu utjelovila je bivša Miss Universe Sarah Ćosić, dok je za make up bila zadužena Ela Milković.

Maks kolekcija prvo je puštena u prodaju na američkom i europskom tržištu gdje Saša Maksimiljanović već godinama ima vjerne poklonike. Tako su modeli već zaživjeli na ulicama New Yorka, Bostona, Chicaga, Berlina, Londona, Züricha, Atene, a domaćim ljubiteljima urbane mode dostupna je u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9 u Zagrebu.