Vrlo slatka frizura koja se prvi put spomenula prošloga ljeta počela je osvajati fashionistice. Čini se da će “mixie” biti hit proljeća

Da su trendovi sve zanimljiviji i pomiču granice, dokazuje i ova avanturistička nova frizura koja kaže “zbogom” duljinama. Mixie. Poprilično cool ime za stvarno fora frizuru koja je nešto duža pixie frizurica u kombinaciji s fudbalerkom, možda malo nježnija verzija, a opet hrabra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Prvi smo je put vidjeli na Ursuli Corbeo gdje je bila jedna od naših najdražih likova (Tokio!) u Money Heistu, no čini se da sve više slavnih počinje otkrivati svoje zanimljive verzije, od Rihanne do Florence Pugh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Sve što smo dosad vidjeli želimo prekopirati, a svaka verzija ima i eleganciju i buntovničku ljupkost. Neke su hrabrije i praktički idealne za alternativnije kombinacije, dok su druge savršene za business look. Naravno, puno ovisi i o stiliziranju, koje je jednostavno i prilagodljivo – trebaju vam lak za kosu, gel i sprej morske soli s kojima možete kreirati ili zaglađeni ili razbarušeni look.

Svakako, ako ste razmišljali o skorašnjoj promjeni frizure, ozbiljno razmislite o mixie, koja će vam osloboditi vrat, osvježiti lice i razveseliti kosu koja će se konačno malo skratiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by julia marie (@neutral.fleur)

 

 

@whitneypeak/Instagram