Vodeći regionalni multibrend lanac trgovina Fashion&Friends ponosno predstavlja glumca, producenta i ikonu stila Miloša Bikovića kao svog novog brend ambasadora i zaštitno lice reklamne kampanje za jesen/zimu 2020.

Inspirirana nezaboravnim trenucima koji se mjere otkucajem srca, kampanja pod nazivom “In a heartbeat” savršeno oslikava duh Fashion&Friends brenda: ljubav za koju je ponekad dovoljan samo jedan pogled, ljepota koja nas u trenu privuče i ostavi bez daha, nalet hrabrosti da budemo to što jesmo, dodir stila.

Na senzualnim kadrovima zabilježenim kamerom francuskog fotografa Kevina S, prikazana je zavodljiva igra 32-godišnjeg glumca i manekenke Lidije Ristić u nekim od ključnih komada sezone – od klasičnih košulja i besprijekorno krojenih balonera, do seksi koktel haljina i tretiranog denima. Fotografije su začinjene eklektičnim miksom stilova, krojeva i boja, kao moćnim uvodom u jesensku sezonu.

Kampanju “In a heartbeat” prati ekskluzivni video teaser, koji će biti prava vizualna poslastica za ljubitelje mode i sve obožavatelje karizmatičnog glumca.

Multibrend trgovine Fashion&Friends nalaze se u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Zadru.

Fotografija: Kevin S.

Styling: Fashion&Friends team

Hair: Aleksandar Gligorievski

Make-up: Dragan Vurdelja

Model: Lidija Ristić @Premium Models Paris

Sponzorirani članak.