Beauty industrija nam donosi novosti u vidu učinkovitog i neinvazivnog tretmana za njegu kože koji nosi naziv MesoJect Gun.

MesoJect Gun jedna je od najpopularnijih metoda u svijetu estetske medicine, a popularnost duguje iznimnoj učinkovitosti – jer željeni mezokoktel apliciramo točno tamo gdje je potreban, a beauty tretman traje kratko i prolazi bez komplikacija.

Unošenjem aktivnih tvari pod kožu postiže se učinak obnavljanja i regeneracije kože – a odgovarajućom mezoterapijom danas se može riješiti gotovi svaki problem kože, i to u svim dobnim skupinama.

TOSKANI MesoJect Gun

Toskani – sinonim za najmodernije tehnologije u svijetu estetske medicine i kozmetologije prvi donosi beziglenu mezoterapiju Pulse Booster tehnologije na Hrvatsko tržište. Tim estetskih stručnjaka iz Toskani tvornice u Barceloni postavio si je zadatak mezoterapiju učiniti bezbolnom i nadasve ugodnom, no bez gubitka rezultata tretmana.

MesoJect Gun

Konkurencija na tržištu je velika, ali svaki aparat nalik je nekom prethodnom – sve do dolaska TOSKANI MesoJect Guna. Poznati po svojoj revolucionarnosti, Toskani stručnjaci proizveli su aparat za mezoterapiju bez igle, čiji rezultati pariraju injektivnim tretmanima. MesoJect Gun vrhunski je aparat, poznat po svojoj Pulse Booster tehnologiji, koja dovodi aktivne tvari izravno u mezodermu – bez oštećivanja gornjeg sloja kože. Rijetko imamo priliku vidjeti uređaj koji rješava brojne vrste kožnih problema, i to potpuno bezbolno i bez nuspojava. Aktivne supstancije unosi direktno u dermis kože bez igle.

MesoJect Gun

Od samog lansiranja MesoJect gun postao jedan od najtraženijih aparata u estetskim centrima, a među najveće prednosti svakako spada i brzina postizanja rezultata. Već nakon 4 do 6 tretmana, izvedenih u razmacima od 7 do 10 dana, ovaj uređaj postiže vidno poboljšanje estetskih problema poput hiperpigmentacija, crvenila, proširenih pora, regulacije sebuma i smanjenje dubine bora. Nakon postignutih inicijalnih rezultata, preporučuje se održavanje svakih 3-6 mjeseci za optimalni učinak, a tretmani su namijenjeni svim tipovima kože i svim dobnim skupinama.

Petra Jagodić, naša poznata manekenka koja osvaja svjestke modne piste i živi užurbanim načinom života posjetila je Toskani trening centar u Zagrebu. Nakon razgovora o beauty ritualima i skincare navikama Petre, regionalni trener Toskani brenda i medicinski kozmetičar Matea Rizvić preporučila joj je odgovarajući koktel za njenu kožu. Više o tretmanu koji je oduševio Petru pročitajte u nastavku.

MesoJect Gun

Što je toliko posebno kod ovog aparata?

Mesoject Gun je revolucionaran estetski uređaj, koji kombinira tehnologiju nanopenetracije i elektroporacije u jednom tretmanu. Toskani sustav mikročipova za elektroporaciju dokazano je djelotvoran u profesionalnim, vrlo naprednim terapijama, potkrijepljen kliničkim ispitivanjima. Elektroporacijska mikročip tehnologija kombinira elektroporaciju i transdermalnu tehnologiju mikročipa – ova tehnologija prodire u zaštitni sloj kožne barijere, uspostavlja mikrokanale te učinkovito uvodi aktivne i nutritivne tvari u mezoderm kože.

Kako funkcionira elektroporacija? 

Elektroporacija koristi energetski impuls za otvaranje međustaničnih kanala u epidermisu i privremeno mijenja plazma membrane kako bi omogućila molekulama “uronoti” u dermis. Na taj način omogućuje uvođenje i mikro i makromolekula, osiguravajući mogućnost rada s različitim gustoćama mezokoktela. Višekanalni elektroporacijski mikročip cilja na epidermalni sloj kože, pružajući najbolje estetske rezultate za kliničke standarde. 

Kome je namijenjen MesoJect Gun tretman? 

MesoJect Gun koristi niz rješenja namijenjenih liječenju raznih problema, od dehidrirane kože pa sve do crvenila i upala povezanih s aknama i rozacejom. Idealan je za anti-age tretmane, izbjeljivanje hiperpigmentacija, tretmane vlasišta te tretmane zatezanja tijela i uklanjanja celulita. Ovisno o individualnom stanju kože, tijekom tretmana primjenjuju se pripravci kao što su PRP, mezobotoks, serumi, vitamini, hijaluronska kiselina i različiti nutritivni kompleksi. Niz rješenja koja nam ovaj aparat nudi vrlo je bogat, najčešći problemi koje Mesoject Gun rješava jesu starenje kože, bore i opušteno tkivo, sivkast ten i dubinska dehidracija, proširene pore, ožiljci, celulit i masno tkivo, bore oko očiju, hiperpigmentacije, stanjivanje, ispadanje i lomljivost kose – jer iznimno uspješno stimulira i korijen kose na maksimalno zadržavanje vlasi pa se za isti često olučuju i muškarci. Osim što blagotvorno djeluje na kožu, na osobi se ne primjećuje da je “nešto radila”, već je cilj kvalitetnija, zdravija i prirodno blistavija koža. 

Koje su prednosti od klasičnog injektabilnog tretmana mezoterapije? 

Osim što tretman (isto kao i klasična mezoterapija ) jamči pomlađenu, osvježenu i sjajnu kožu poboljšane čvrstoće, za razliku od klasične mezoterapije, Mesoject Gun nam nudi tretman koji, osim što je bezbolan i osigurava brz oporavak – pruža mogućnost tretiranja okoloočnog područja i samog kapka, ali i upalnih akni – koje nije dopušteno tretirati iglenim tretmanima zbog mogućnosti prijenosa uzročnika infekcije na druge dijelove kože. 

Tretman kakav do sada nije bilo moguće napraviti na našem tržištu danas je dostupan u ekskluzivnim kozmetičkim salonima, wellnessima i estetskim centrima čiji popis možete pronaći na @toskani_hr

A koliko je ovaj tretman uspješan govori i činjenica da je osvojio nagradu za najbolji neinvanzivni ANTI AGE tretman u sklopu natječaja Grazia Best of Beauty!

Fotografije: promo