O Medical Beauty Research, nevjerojatno učinkovitim anti-age proizvodima vrlo vjerojatno ste čitali online na svim najpopularnijim beauty stranicama. Nedavno su napokon došli i kod nas!

MBR® – Medical Beauty Research – je cjelovita, vrlo učinkovita i svestrana linija pro izvoda za njegu kože lica i tijela, posvećena ljepoti koja ne stari. Sam naziv brenda  sažima njegovu filozofiju: njega kože na granici medicine počinje tamo gdje prestaje  normalna njega kože. Kvaliteta i koncentracija aktivnih sastojaka u MBR® proizvodima  na granici je medicinskih, a tek za stupanj više, morali bi biti dostupni samo na recept. 

S više od dva desetljeća iskustva, općenito se smatra »svetim gralom« njege kože.  Gdje drugi brendovi moraju brinuti o troškovima proizvodnje, u MBR® oni su sporedna  stvar. Razvoj i napredak u MBR® nije fokusiran na najbolju cijenu, već na najbolje rezultate. To je jedna od tajni MBR® alkemije, uz stalnu težnju za postizanjem trenutačnih,  mjerljivih i održivih rezultata. Ravnomjerno glatka koža, njegovane konture i mladolik  izgled – postići i održati taj cilj zadatak je ovog njemačkog premium branda. Uočit  ćete savršenstvo u svakom preciznom detalju.  

Od 2000. MBR® je pionir najučinkovitijih vrhunskih dermokozmetičkih proizvoda, po znat po svojim intenzivnim istraživačkim aktivnostima, usmjerenim na starenje kože i  anti-ageing. Proizvodi MBR® razvijeni su i neprestano se razvijaju u suradnji s priznatim  stručnjacima iz područja plastične kirurgije i dermatologije, biokemije, toksikologije,  mikrobiologije i tehnologije formulacije, koji su željeli stvoriti medicinsku liniju za njegu  kože koja prati estetske zahvate i postoperativnu njegu. Cilj je bio razviti proizvode  protiv starenja s najvećom mogućom koncentracijom aktivnih sastojaka, a istovre meno optimalnom tolerancijom kože. Primijetili su iznimne rezultate, neusporedive s  bilo kojim drugim proizvodom za njegu. Nakon godina znanstvenih istraživanja razvili  su luksuznu medicinsku kolekciju za njegu kože temeljenu na najboljim dostupnim i  najdragocjenijim sastojcima. U formulama su korišteni najsnažniji, najčišći i najučinko vitiji sastojci, potpuno bez mineralnih ulja, parabena, polietilen-glikola (PEG), ftalata i  umjetnih mirisa. Posebno razvijene linije proizvoda i uravnotežene metode tretmana  prilagođene su individualnim potrebama kože te pružaju optimalan i dugoročan  pristup, zaštitu i njegu kože u svim njezinim stanjima. Svatko može pronaći proizvod za sebe, bez obzira na dob ili potrebe kože. Korištenjem najnaprednijih organskih,  bio-tehnoloških i medicinskih sastojaka za poticanje svih staničnih funkcija epiderme  i derme, sve kolekcije MBR® teže potpunom pomlađivanju staničnog metabolizma.  Opći aktivni mehanizam svih MBR® proizvoda stvara mnoštvo epidermalnih, dermal nih i kozmetičkih učinaka, koji zajedno čine savršenstvo ovog izvanrednog branda.  Nadmašit će sva vaša očekivanja. 

MBR® proizvodi izrađuju se u Njemačkoj, gdje se nalazi i središte tvrtke. Potječe iz ma log grada Bad Schlema, poznatog po svojoj povijesti terapijskog lječilišta. Spa kupke  bile su čuvene po poticanju sposobnosti tijela za samoizlječenje i opuštanje. Wellness je u tom kraju duboko ukorijenjen, a MBR® nastavlja tradiciju na iznimno visokoj razini. 

Proizvode MBR® možete pronaći u Lana Niche Perfumery, Ilica 25, Zagreb i Kralja  Tomislava 5, Split.