Za vježbanje nam je potrebna odgovarajuća oprema, a jedna od najvažnijih komponenti kvalitetna je prostirka za vježbanje. Ona utječe na razinu fleksibilnosti, stabilnosti, mišićnu izgradnju i oblikovanje tijela. Pruža oslonac i pomaže da efikasnije i lakše odradimo željenu vrstu aktivnosti. No, pored funkcionalne, od velike važnosti je i estetska komponenta, stoga je hrvatski well-being brend Materia osmislio i dizajnirao chic prostirku za vježbanje, koja je san svake minimalistice i zaljubljenice u suptilnu estetiku. 

Pročišćen, minimalistički dizajn, off-white boja i vrhunska kvaliteta glavne su karakteristike Materia prostirke. Dvoslojna, reverzibilna i neklizajuća tekstura izuzetno je fleksibilna i udobna, a njezin prianjajući efekt sprečava proklizavanje. Materijal je dovoljno mekan kako bi smanjio pritisak na zglobovima, ali i dovoljno čvrst da pruži stabilnost za sve vrste željenih aktivnosti. Materia prostirka osmišljena je s ljubavlju, kako bi svako vježbanje pretvorila u poseban užitak, bez obzira preferirate li opuštajuće satove joge, lagani pilates ili pak dinamični HIIT trening.

Izrađena je od visokokvalitetnog i eco-friendly TPE materijala debljine 6 mm, zahvaljujući čemu se ne deformira pod pritiskom, što omogućuje ugodno i bezbrižno vježbanje. TPE (termoplastični elastomer) ima visoka izolacijska svojstva, stoga ne upija vlagu tijekom vježbanja, a uz to je vrlo ugodan na dodir te jednostavan za čišćenje i održavanje. Dodatna vrijednost jest i pakiranje u kojem prostirka dolazi, a to je lanena torba u istoj boji, koja će olakšati njezino nošenje. Time svoju rutinu vježbanja nećete morati zanemariti na putovanjima, a i odlasci u lokalni gym bit će puno jednostavniji i lakši.

Prostirka za vježbanje najnoviji je proizvod proizašao iz kreativne tvornice Materie, lifestyle koncepta koji promovira brigu o sebi i dugovječnost kroz kvalitetne proizvode, svjesnost i ljubav prema sebi. Mnogi će brend Materia povezati s njihovom istoimenom premium Ceremonial grade matchom, prvim proizvodom kojeg su lansirali na tržište. Matcha je zeleni čaj u prahu, proglašena jednim od najzdravijih napitaka na svijetu, a može se piti i kao zdrava alternativa kavi. U Hrvatskoj sve više dobiva na popularnosti i važnosti, a upravo je Materia zaslužna za to. Poput prostirke, matcha i pripadajući pribor za njezinu pripremu također djeluju estetski veoma privlačno – istovremeno minimalističko, suptilno i stylish.

Započnite s Materiom novu well-being priču i prigrlite rutinu svakodnevnog vježbanja. Vaše tijelo, um i duh bit će vam zahvalni, a divna nova prostirka sigurno će doprinijeti da s lakoćom odradite svaki cilj koji ste zamislili.

Cjelokupan Materia asortiman možete pronaći na web-shopu www.materia.eu i na Instagram profilu @materia_life.

Foto: Ino Zeljak