Priča brenda MartiDerm počinje 1952. godine u središtu Barcelone, gdje je osnivač Josep Martí Tor postavio temelje istraživanja i inovacije u stvaranju iznimnih dermokozmetičkih proizvoda.

MartiDerm The Originals intenzivna hidratantna maska​ intenzivno hidratizira kožu, poboljšava njenu teksturu i čvrstoću te čini kožu elastičnijom. Ova maska ​​posebno je učinkovita protiv starenja kože: zaštitit će kožu smanjujući bore i poboljšavajući funkciju barijere.

Sadrži provjereno učinkovite sastojke kao što su koenzim Q10 i spojevi na bazi hijaluronske kiseline za regeneraciju i revitalizaciju. Inovativne komponente poput Pentavitina R, polisaharida koji pruža trenutačnu hidrataciju te sintetičkog polipeptida Syn-Coll koji potiče sintezu kolagena pojačavaju učinak ove čudotvorne maske. Već nakon prve primjene koža je odmah zaštićena, nahranjena i ugodna.

MartiDerm The Originals Formula Nº10 HD Color Touch SPF30 ampule sadrže fluidnu emulziju s kombinacijom sastojaka koji odgovaraju trenutnim potrebama kože. Proizvod također djeluje kao antioksidans i učvršćuje, čime koža izgleda svjetlije i ujednačenije. Pigmenti u formuli daju savršen završetak, a proizvod također pomaže u zaštiti kože od utjecaja onečišćenja, UVA/UVB zraka te HEV (plave svjetlosti).

Koristi se kao savršena zaštitna rutina SPF 30, a u neovisnoj studiji preko 90 % ispitanica izjavilo je da im je koža hidratiziranija i svjetlija, a ten ujednačeniji. Glavni aktivni sastojci su proteoglikani, prirodne makromolekule koje hidratiziraju i učvršćuju kožu te poboljšavaju ten, te Vitamin C-Tech, sinergistička kombinacija vitamina C i njegovog derivativa s antioksidativnim, posvjetljujućim i ujednačavajućim svojstvima.

Foto: Dmytro Buianskyi/Shutterstock.com; PR