Manuela Picard, ime iza brenda hrvatskih beauty ateliera poznatim po threadingu obrva, brojnim kozmetičkim tretmanima koje obožavaju Zagrepčanke i uvozu dermokozmetike visoke kvalitete, ima novu liniju make-up i skin care proizvoda, ovoga puta pod vlastitim brendom Manuela Picard Brows & Beauty. Domaća beauty scena zaista buja!

Manuela Picard Brows & Beauty linija sadrži make-up i skin care proizvode koji će vjerujemo odmah postati omiljeni beauty gadgeti svima koji brinu o svojoj koži, ali i njeguju svoje male rituale. U make-up kolekciji tako se nalaze Precision Brow Pencil, Precision Brow Mascara, Volume Brow Mascara, Brow Balm, Matte lipstick, BB tinted primer i BB mineral sheer tint, a u skin care kolekciji potražite Red Carpet Ready – vitamin C peel i Lavander dream – overnight recovery mask. Ovi proizvodi samo su početak, jer će se kolekcija širiti do kraja godine s još nekoliko noviteta na našem tržištu.

manuela picard_volume brow mascara
Manuela Picard Volume Brow Mascara

“Bilo je pitanje vremena kada će izaći moja linija, a trajalo je toliko dugo zato što sam tražila idealne proizvode koji će se u nju savršeno uklopiti. Rezultat je to temeljitog rada, istraživanja, iskustva i puno ljubavi, tako da sam na nju izrazito ponosna. Nadam se da će se svidjeti svim ženama kojima je namijenjena i da će pronaći nešto za sebe.”- izjavila je Manuela Picard.

Manuela Picard Brows & Beauty linija

Manuela Picard saloni poznati su po threadingu obrva, a u svojoj raskošnoj ponudi nude tretmane lica, depilacije, manikure, pedikure, tretmane za oblikovanje tijela, anticelulitne masaže i tretmane, lasersko otklanjanje dlačica te japanskog iscrtavanja obrva. Prošle godine Manuela je proslavila deset godina od otvaranja prvog Brow Bar salona, radi na tri lokacije u Zagrebu (Gajeva, Centar Cvjetni, Avenue Mall) i u svom webshopu ima ekskluzivnu dermokozmetiku.

manuela-picard_precision-brow-mascara-600x600
Manuela Picard Precision Brow maskara

Sada je odlučila pokrenuti svoju liniju make-up i skin care proizvoda. Sva kozmetika rezultat je pomno odabranih sastojaka i istraživanja kako bi finalno rješenje bila najkvalitetnija kozmetika za vašu kožu. Manuelino dugogodišnje inozemno iskustvo doprinijelo je tomu da je na hrvatsko tržište uvela novitete te se u vrlo kratkom roku etablirala na kozmetičkoj sceni. 

Novu kolekciju, kao i ostale proizvode potražite na njihovom webu, Instagramu i Facebooku ili na tri zagrebačke lokacije u Gajevoj, Centru Cvjetni i Avenue Mallu.