Iako je praćenje trendova na TikToku posao s punim radnim vremenom, postoje neki očigledni viralni videozapisi koje je teško propustiti. Tako nam sad odasvud iskače jedan određeni predmet koji trenutno svi nose ili imaju na listi želja. I ovaj put, to je Mangova crna haljina koju svi zovu ‘osvetnička haljina’

Dakle, što je kod nje tako dobro? Satenska maksi haljina s gornjim steznikom i visokim prorezom na bedru s detaljima od čipke je potpuna WOW haljina. I može se pronaći u novoj Mango premium kolekciji: Selection.

@kl.tips Replying to @Joannapcharles #newinmango #revengedress#mangocollection#blackdress#mangodress#datenightoutfit#dateoutfit#outfitideas#pourtoii#silkdress#fypシ#fashiontiktok #ootdinspo ♬ Beyonce – AMARNI

A što je uopće takozvana “revenge dress”, u slobodnom prijevodu “osvetnička haljina”? To je pojam prije svega povezan s princezom Dianom, koja je nosila pripijenu crnu haljinu – koju je dizajnirala Christina Stambolian – kako bi prisustvovala zabavi Vanity Faira 1994. I slučajno se to dogodilo iste noći kada je njezin tadašnji suprug, bivši princ Charles, priznao  preljub na nacionalnoj televiziji.

Dakle, koje su karakteristike osvetničke haljine? Uvijek su crne (kao oda Dianinom stilu) i zbog nje se morate osjećati (i izgledatei nevjerojatno, samouvjereno i moćno kada je nosite. Uglavnom, to je toliko nevjerojatna haljina, da će jednostavan čin njezinog nošenja biti sva potrebna osveta svim bivšim, situacijama ili ljudima iz vaše prošlosti. Stoga ne čudi da se svi pokazuju u ovoj high street verziji iz Manga. Neka svi vide! Cijena? 149 eura!