Mango je predstavio novu kolekciju: Pernille x Mango, koju je dizajnirala vjerojatno jedna od najomiljenijih modnih influencerica Pernille Teisbaek

Pernille možemo slobodno nazvati ikonom nordijskog stila, a suradnja između Manga i ove stilistice, kreativne direktorice, poduzetnice i majke nije prva. Surađuju već nekoliko godina,  no ovom prigodom su otišli korak dalje i stvorili kolekciju koja kombinira karakteristični nordijski stil ove Dankinje s DNK marke. Pernille Teisbaek i tim pod vodstvom dizajnerice Justicie Ruano stvorili su kapsulu od dvadeset komada izrađenih od održivih tkanina, poput organskog pamuka i recikliranog poliestera. Ponuda bezvremenskih odjevnih predmeta koji se mogu integrirati u ormar bilo koje žene i nositi u različitim prilikama, od posla do obiteljskog i društvenog života. 

mango i pernille teisbaek kolekcija

“Htjela sam stvoriti kolekciju koja će izdržati test vremena. Za mene su ovo najvažniji odjevni predmeti koji se mogu nositi i danju i noću, poput traperica, bijele majice ili klasične krojene jakne ”, kaže Pernille o odjeći u kolekciji.

mango i pernille teisbaek kolekcija

U ovoj kolekciji možemo pronaći bezvremenske odjevne predmete za stvaranje svestranog izgleda s urbanim zrakom, kao i svečanije kombinacije. Pogledajte je u galeriji. 

mango i pernille teisbaek kolekcija

Ekskluzivna kolekcija dostupna je na službenoj web stranici mango.com i u odabranim trgovinama u zemljama poput Njemačke, Francuske, Italije, Portugala, Rusije, Poljske, Turske, UAE -a, Sjedinjenih Država i Španjolske.

mango i pernille teisbaek kolekcija