Brend Mango Home ovih dana slavi svoju prvu godišnjicu, koju je odlučio obilježiti sanjivom novom kolekcijom imena Summer in Technicolour. U njoj pronalazimo neke od najljepših komada za dom ili vikend kuću ovog ljeta, a lajtmotiv su definitivno vedre boje i nezaobilazne prugice!

Godina dana brenda Mango Home

Kada je prije točno godinu dana lansirao svoj lifestyle brend, španjolski Mango razveselio je svoju postojeću publiku, ali i privukao jednu sasvim novu. U Mango Home kolekcijama počeli smo pronalaziti zbilja sjajne komade za uređenje interijera, od kojih su nam pažnju prvotno privukle estetski privlačne i super kvalitetne posteljine.

Summer in Technicolour

Priča se uglavnom temeljila, i još uvijek se temelji, na finom tekstilu, no u međuvremenu su u ponudu dodani i neki drugi chic asesoari za dom, poput košara za pohranu stvari u kućanstvu, mirisnih difuzora i svijeća. Kolekcija Summer in Technicolour namijenjena je sezoni ljeto 2022. i predstavlja nam editorijal uz koji sanjarimo o najtoplijim danima provedenima tik uz obalu mora. Posteljina, ukrasne jastučnice, ručnici za plažu, stolnjaci, taburei i velike ljetne torbe, samo su neki od komada koji se pojavljuju u neodoljivim prugastim kombinacijama. Dašak inspiracije za ljetno uređenje doma ili vikendice s Mango Home potpisom pronađite u nastavku.

Foto: Mango Home