Iako ljeto još traje, kraj kolovoza uvijek odiše nekom “morskom sjetom” dok se polako vraćamo u užurbani ritam svakodnevice – a nova Mangova kolekcija Holiday House savršeno komplimentira toj atmosferi.

Prirodni materijali i zemljane boje primarni su fokus ove kolekcije koja poziva na kasnoljetnu relaksaciju kroz naglašenu povezanost s prirodom. Pritom se u prvom redu ističe lan koji daje posebnu notu topline i osjećaja udobnosti, evocirajući mediteranski duh.Stolnjaci u jednobojnoj, prugastoj ili kariranoj varijanti zasigurno su predivna podloga za gastro druženje uz sezonska jela, dok veliki laneni jastuci kreiraju savršenu oazu za opuštanje uz knjigu – poglavito u kombinaciji s hammockom. 

Posteljina i ručnici za plažu, bilo od lana ili pamuka, asociraju na bezbrižna jutra kada nam je prva pomisao samo kako čim prije uskočiti u more – i tek onda dan može započeti. 

Cjelokupnu kolekciju koja utjelovljuje neodoljivu jednostavnost ljetnog življenja – možete pogledati na web stranici brenda Mango.

 

Foto: Mango