Neodoljivi Måneskin nastavljaju bez cenzure i s puno seksepila koračati svjetskom glazbenom scenom. Nakon što su nas osvojili pjesmom “Zitti E Buoni”, isto čine i s novim singlom “I Wanna Be Your Slave”.

Skupina je za novi singl nedavno predstavila primamljivi videospot, koji nas pomalo voajeristički uvodi u njihov live-show ispunjen požudom i seksualnošću – energijom koju su beskompromisno donijeli na ovogodišnji Eurosong te odnijeli pobjedu. Videospot redateljski potpisuje Simone Bozzelli, a s gotovo 15 milijuna pregleda, dosegnuo je i YouTube Trending listu i u Hrvatskoj.

Pjesma “I Wanna Be Your Slave” originalno se nalazi na njihovom drugom studijskom albumu “Teatro d’ira: Vol. I”, objavljenom u ožujku ove godine. I prije nego je postala službeni singl benda, pjesma je dosegnula #1 pozicije na glazbenim ljestvicama diljem Europe, kao i Spotify Viral te cijenjeni UK Top 40 Singles Chart.

“Želimo pametno iskoristiti ovu priliku i pažnju koju imamo” otkrila je basistica Victoria De Angelis u intervjuu za britanski NME te nadodala “Radimo na novim pjesmama, a pokušavamo i organizirati koncerte u Europi i šire. Puno radimo i istovremeno se snalazimo sa svime što se događa oko nas.”

Foto: Måneskin Facebook