U sklopu svjetske turneje “Papi Juancho World Tour 2022”, latino senzacija Maluma na popis koncertnih postaja dodaje i Zagreb, gdje će 24. veljače nastupiti u Areni.

Pravog imena Juan Luis Londoño Arias, Maluma je kolumbijski pjevač i autor, a ujedno i jedan od najuspješnijih latinoameričkih izvođača današnjice. Može se pohvaliti s brojnim nagradama i priznanjima među kojima su i Billboard Latin Music Awards i Latin Grammy Awards, a ujedno je i najmlađi glazbenik koji je istovremeno osvojio 1. i 2. poziciju na Billboardovoj “Latin Airplay” listi.

Ostvario je i niz zamijećenih suradnji, među kojima se ističu njegovi dueti sa Shakirom u pjesmi “Chantaje” te Madonnom u “Medellín”, a do sada je objavio čak pet studijskih albuma. Upravo s posljednjim, “Papi Juancho” kreće na veliku svjetsku turneju u sklopu koje svoj glazbeni spektakl dovodi i pred hrvatsku publiku.

Zagrebački koncert će biti jedan od prvih s kojima započinje europski dio turneje. Ulaznice u slobodnu prodaju kreću od petka, 29. listopada, putem sustava Entrio.hr.

Fotografija: Getty Images