Sigurno uvijek imamo taj jedan grudnjak koji nikad ne nosimo jer je samo za majice i haljine s golim leđima. Evo trika kako standardni prilagoditi ljetnom outfitu

Ovo smo ljeto jedva dočekali, to je sigurno. No kako je vrijeme za haljinice i majice otvorenijih leđa, često dođemo do vječnog problema. Gdje smo kvragu zametnule onaj jedan grudnjak koji isključivo nosimo na takve odjevne predmete? Ili pak u potpunosti odustajemo od tih kombinacija jer nam naše grudi ne trpe biti bez naramenica, a da se osjećamo sigurno i stabilno.

Iako lijepi grudnjak čak može izgledati chic ako se nazire, često isti strši previše, a nekad nam nisu niti dovoljno udobni da u njima možemo biti nesputani nekoliko sati u društvu.

Dobre vijesti su te da je kreativna korisnica TikToka @michelimartinengh priskočila u pomoć svim ženama koje imaju ovu gorenavedenu sudbinu, napravivši video koji nam odaje kako postojeći najdraži grudnjak složiti tako da ima odličnu potporu i da ne bude vidljiv na leđima.

@michelimartinenghiComo esconder seu sutiã? #lojalaconquista #dica #michelimartinenghi #tendencia #dicas #moda♬ sonido original – Avengers

U naslovu španjolske korisnice piše: “Como esconder seu sutiã?”, što se otprilike prevodi kao: ‘Želite sakriti svoj grudnjak?’ i već prikupio više od 4,7 milijuna pregleda i 332,1 tisuće lajkova uz stotine komentara pratitelja koji pozdravljaju ovaj trik.

Na videu se kreativka pojavljuje u normalnom čipkastom grudnjaku, koji zatim počinje prilagođavati, skidajući naramenice i omotavajući ih preko prednje strane grudnjaka i pričvršćujući na toj strani, a onda vidimo da ima odličnu podršku, dok su naramenice potpuno nevidljive.

Ovaj članak originalno je objavljen na ljepotaizdravlje.hr