Majice s natpisima instantno nas vraćaju u neke mlađe dane, no kako je moda cikličnog duha – estetika natpisa ponovno je u fokusu. To znači da su police omiljenih brendova prepuna fora modela s natpisima koje jedva čekamo kombinirati!

Majice ovakvog tipa najbolje pristaju širim hlačama ili trapericama, a sve skupa možete zaokružiti s najdražim tenisicama i ležernim modnim dodacima. Tako ćete kreirati idealnu dnevnu kombinaciju koja je savršena za posao imate li opušten dress code ili pak za vikend uživanje na suncu. S druge strane, želite li svemu podariti dašak elegancije, majice s natpisima kombinirajte sa slip suknjama i proljetnim kaubojkama. Spoj nespojivog u konačnici će dati fora modnu priču sa sinergijom različitih stilova.

Zara (17,95 eura)
Zara (6,95 eura)

Što se tiče samih modela majica, radi se o klasičnim T-shirt varijantama koje dolaze u raznim bojama – baš kao i natpisi. Razigrani i eklektični ili pak jednostavni i minimalistički, izbor je na vama, a kako bismo vam pomogli s odabirom, u nastavku smo izdvojili nekoliko trendi modela iz aktualne ponude popularnih brendova koji su nam privukli pozornost!

Zara (15,99 eura)
Reserved (15,99 eura)
Zara (15,99 eura)
Bershka (15,99 eura)
Reserved (15,99 eura)
Reserved (12,99 eura)
H&M (12,99 eura)
H&M (9,99 eura)
Bershka (9,99 eura)
Mango (15,99 eura)
Bershka (7,99 eura)

Foto: Zara, H&M, Reserved, Bershka, Mango