Kako bi proslavili 40. godišnjicu Madonninog istoimenog debitantskog albuma, Sonic Editions je objavio kolekciju rijetkih i nikad prije viđenih fotografija pop kraljice.

Madonna – kolekcionarska poslastica

Pravi fanovi će biti oduševljeni ovom kolekcionarskom poslasticom jer se printevi rijetkih fotografija mogu naručiti online putem web shopa Sonic Editions. Kolekcija fotografija od 15 komada sadrži kombinaciju originalnih i iskrenih snimaka Madonne, koje su dostupne u veličinama od malih (35 cm x 30 cm) do XXL (90 cm x 60 cm). Cijene se kreću od 89 američkih dolara za fotografije bez okvira i do 179 dolara za uokvirene fotografije, najmanjeg formata dok XL format doseže cijenu i do 1000 američkih dolara.

 

Fotografsko putovanje najpoznatije „Material Girl“ proteže se od najranijih poglavlja njezine karijere pa sve do ere ikone, uključujući epsku fotografiju snimljenu tijekom premijerne večeri njezine turneje MDNA u londonskom Hyde Parku 2012. No, sve je zapravo započelo legendarnim debitantskim albumom „Madonna“ objavljenim 27. srpnja 1983. Album je to koji je lansirao danas Madonnine klasike kao što “Everybody”, “Holiday”, “Lucky Star”, “Borderline” i “Burning Up”. Unatoč tome što je debitirao pri dnu Billboardove ljestvice Top 200 albuma, kasnije je dosegao 8. mjesto na ljestvici i prodao se u 2,8 milijuna primjeraka u SAD-u, i to više od godinu dana nakon objavljivanja. Madonna je od tada prodala više od 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Sonic Editions već deset godina fanove pop kulture uveseljava limitiranim serijama printanih fotografija u različitim primjercima, i to za istinske fanove kolekcionare. Njihove proširene serije pokrivaju glazbenike, filmaše pa sve do legendarnih fotografija iz različitih područja opće kulture. Njihova je misija učiniti kultne fotografije dostupne svima. Više o .jihovim kultnim kolekcijama fotografija potražite ovdje.

Foto: Sonic Editions