Poslušajte kako Mac DeMarco nastavlja svoju blagdansku tradiciju obradom pjesme “I’ll Be Home for Christmas”

Mac DeMarco obradio je blagdansku pjesmu “I’ll Be Home for Christmas”, posljednji nastavak u svojoj godišnjoj seriji božićnih pjesama. Uz cover, objavio je i spot u kojem se pojavljuje bor na napuhavanje koje traži mjesto za dom. “Nadam se da je vaša blagdanska sezona puna ljubavi i drveća”, napisao je DeMarco u opisu.

Kanadski pjevač tako je dodao jedno malo tmurnije, jazz raspoloženje božićnom klasiku Binga Crosbyja iz 1943. godine, a tu su i sintisajzer, bubnjevi i naravno, neizostavna blagdanska zvona. Dosad su obrade ovog hita kreirali Elvis Presley, Josh Groban i Kelly Clarkson, a ova nam je verzija baš odlično sjela jer daje dobru pozadinu osjećaju da ne možemo vjerovati da je Božić pred vratima.

Tijekom proteklih nekoliko godina, DeMarco je tijekom blagdana objavio obrade pjesama “Have Yourself a Merry Little Christmas” i “Santa Clause is Coming to Town”. Međutim, njegova samostalna dugometražna izdanja zauzela su pozadinu, a njegov posljednji studijski album datira iz 2019. Here Comes the Cowboy.

 

Foto: Frazer Harrison/Getty Images Entertainment via Getty Images