U navali kozmetičkih proizvoda i brendova, teško je izabrati kozmetiku koja zaista odgovara vašem tipu kože, stvarno djeluje i pritom ne sadrži opasne i štetne sastojke.

Certificirana prirodna kozmetika Lux-Factor je ponosna na svoju izrazito učinkovitu kremu protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron sa 100 % prirodnom hijaluronskom kiselinom, koja prodire ispod epiderme i kožu u dubljim slojevima hidrira od unutra prema vani.

Krema, koja daje rezultate već nakon 2 tjedna upotrebe, vidno smanjuje izražajne i popunjava duboke bore, potiče prirodno obnavljanje epiderme i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.

Hijaluron europskog porijekla

Generički hijaluron iz kineskog uvoza nije uvijek klinički isproban niti testiran, tako da ne može garantirati optimalne rezultate. Na sreću, 4D Hyaluron krema protiv bora od drugih se proizvoda razlikuje po tome što sadrži isključivo 100 % prirodni hijaluron europskog porijekla, koji je jedinstvene kvalitete. To je vrijedan aktivni sastojak koji daje nevjerojatne rezultate u smanjenju bora i pomlađivanju kože.

Ne propustite!

Samo za čitateljice ovog članka dostupna je posebna pogodnost – dodatnih 15 % popusta na kompletan iznos kupnje.

Na internetskoj stranici www.luxfactor.com ili preko telefona: 01 330 9365 navedite da imate kod za dodatni popust GRAZIA15 i ­­­­­­­­­­­njegujte svoju kožu po najugodnijoj cijeni.

Požurite, kod vrijedi samo do 15. 3. 2024.

Zdrava koža znak je njegovanosti

Hijaluron europskog porijekla bez štetnih nuspojava na dugi rok, garantira izgled mladolike i glatke kože, a i poboljšava i njenu strukturu. Hijaluronska kiselina je ključni sastojak zdrave kože, a njen nedostatak rezultira suhoćom, neelastičnošću, osjećajem zatezanja te pojavom bora i izražajnih linija.

Taj odlični sastojak može na sebe vezati velike količine vode i samim tim se pobrinuti za zdravu i čvrstu kožu. Starenjem se količina dragocjene hijaluronske kiseline smanjuje, što znači da naša koža gubi sposobnost zadržavanja vode, javljaju se bore i gubi se zdravi sjaj. 

Pogledajte i sami – ovo su nevjerojatni rezultati prije i nakon 2 tjedna upotrebe kreme protiv bora Lux-Factor 4D Hyaluron.

Odabir prave kreme

Kad žena dođe u određene godine, ni zdrav način života nije dovoljan za mladenački izgled. Koža na licu osobito je izložena faktorima koji uzrokuju prebrzo starenje kože. 4D Hyaluron krema može se koristiti i kao podloga za šminku jer se brzo upija i ne ostavlja masne tragove. Svojom visokokvalitetnim sastojcima potiče obnavljanje epiderme i već nakon nekoliko tjedana redovite upotrebe donosi vidno mladenačkiji izgled.

I stručnjaci je preporučuju

Nina Šurbek, magistra farmacije: “Hijaluronska kiselina značajno doprinosi tome da je koža bez obzira na dob hidratizirana, tonirana i da se automatski sama regenerira iznutra. Najvažniji je izvor tih tvari. Stoga, prije upotrebe provjerite koji su glavni sastojci kreme, je li krema klinički i dermatološki ispitana, te ima li odgovarajuće certifikate.
Anti-Wrinkle formula protiv bora u Lux-Factor kremi pruža intenzivan prijenos tvari u kožu, čak i u dublje slojeve. Zato su duboke, izražene bore znatno smanjene. Patentirana formula također potiče opsežni prirodni proces regeneracije epiderme i štiti kožu od štetnih vanjskih utjecaja.
Prirodna,
patentirana Anti-Wrinkle formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i tako učinkovito poboljšava izgled bora. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo zaglađuju. I sama za njegu lica koristim Lux-Factor 4D HYALURON i toplo je preporučujem svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten!” 

30-dnevna garancija

Kremu 4D Hyaluron možete naručiti bez rizika. Brend Lux-Factor toliko je uvjeren u učinkovitost svoje kreme da svim svojim novim strankama nudi čak 30-dnevnu garanciju. Ako slučajno niste zadovoljni proizvodom ili rezultatima, možete ga potpuno jednostavno i bez dodatnih pojašnjenja vratiti u roku od 30 dana od zaprimanja paketa, a Lux Factor će vam vratiti cjelokupni iznos kupovine.

Biste li i vi željeli isprobati trenutno najučinkovitiju kremu protiv bora na našem tržištu, koja, usput, nije testirana na životinjama?

Upravo sada je možete dobiti po promotivnoj cijeni s čak 50 posto popusta!

Naručiti možete na www.luxfactor.com ili preko telefonskog broja: 01 330 9365!

 

Foto: Promo; Roman Samborskyi/Shutterstock