Prvi – i izuzetno vrući – dani lipnja potaknuli su nas da osvježenje potražimo doslovno svugdje: u bočici vode koja nam je uvijek pri ruci, kuglici sladoleda ili klimatiziranom prostoru. Dašak spasa od vrućina donosi nam i omiljeni zagrebački kafić Luta Coffee, koji je u svoju ponudu ovih dana uvrstio i uistinu neodoljive (i spasonosne!) ledene čajeve i kave.

Luta Coffee kvartovski je kafić otvoren ovog proljeća, koji se smjestio na uglu Lopašićeve i Bauerove ulice, u neposrednoj blizini uvijek vrlo živahne Martićeve. Luta je vrlo brzo postao hit mjesto među brojnim kavoljupcima grada Zagreba, koje redovito srećemo u velikom broju kada smo u prolazu ondje. Kava Family, Cogito Coffee i Guuc, neki su od domaćih brendova čiji proizvodi čine Luta Coffee toliko posebnim mjestom, a ponudi vrhunske kave, čajeva i sokova sada se pridružuju i ledeni čajevi i kave.

Noviteta je ukupno pet, a to su redom Iced Latte, Iced Americano, Iced Tea – Orange Juice, Iced Coffee i Iced Matcha. Ovo je barem pet razloga da u nadolazećim danima i tjednima posjetite Luta Coffee i pronađete ultimativno osvježenje u Luta ljetnoj čaši!

Iced Latte
Iced Americano
Iced Tea – Orange Juice
Iced Coffee
Iced Matcha

Foto: Luta Coffee