Sigurno ste se pitali što pokloniti svojoj boljoj polovici a da se ne osramotite nekim jeftinim poklonom od par tisuća kuna. Brend nakita Miansai je napravio savršen dar za vas. Predstavljamo vam “pinata” ogrlicu napunjenu s 50 dijamanata! 

Oblikovan poput zlatnog magarca s teksturom poput pinate, ova “Party Animal” ogrlica, dolazi ispunjena s malim blagom – unutar magarca se nalazi 50 dijamantića od 25 karata, dok je sam magarac napravljen od 18 karatnog žutog zlata. Iako biste očekivali da ćete za pola milijuna kuna dobiti jedan oveći komad nakita, ovaj magarac se može “dičiti” veličinom od svega 24mmx60mm.

Ovaj nakit već je prozvan jednim od najneobičnijih i najnepotrebnijih luksuznih poklona, ali ako se vama i dalje čini idealnim poklonom, sve što trebate je otprilike pola milijuna kuna. Sitnica! Jedino, nismo sigurni shvaćamo li razbacane dijamante unutar magarca. Čini nam se dosta veliki rizik da to blago, u punom smislu riječi, završi raštrkano po cesti ili u kakvom šahtu.

Ukratko, nije da nam se ova novost iz Miansia čini kao nakit koji je nosiv, ali je definitivno visoko na liste neodoljivo neobičnih (ili neobično bedastih?) luksuznih komada.